casiotron Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Gombo opět se svojí ranní dávkou krásy. Ten pásek je původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Bohuzial nieje original,ale vyberal som ho tak,aby bol co najblizsie originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Jo, tak tyhle mám v černém: Jinak já teda na vojně nebyl, ale ty horní čtyřmístné jsem jako kluk měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Pěkný jsou všechny........sakra nemůžu najít žádnej svůj obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Díky za info. Oni mají Japonci na tuhle hru v reálu nějakou zvláštní úchylku.Mimochodem pěkný překlep ve slově "handhels". Někdy ty překlepy docela sednou... jendazhor: Ne jenom hodinky Casio..ale i další zajímavé věcičky od Casia. PG-200 jsem koupil za 150,- Kč na burze jako nejdoucí. Byly vyteklé baterie. Po řádném vyčištění PG-200 dělá vše co má. Hra Pachinko je jednoduchá...hraje se pouze jedním tlačítkem. Krátké nebo delší přidržení tlačítka ovlivňuje dopad kuličky na herní pole. PG-200 se vyráběla od roku 1983 společně s handhels consolí PG-100 a pro úspěch hry vyšla ještě console Pachinko 2, PG-500.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Moje cierne v neutesenom stave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Moje cierne v neutesenom staveNevyzerajú až tak zle, aj keď je pravda, že je na nich vidieť, že už čosi za sebou majú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 ten chybějící růžek bych zkusil dolepit kouskem plexi...co nejvíc zaretušovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Tak jsem vyhrabal ze supliku tyhle skoro nenoseny Primky jedny na Kovotexu, ktery jsem mel jako malej (a nechtel jsem je tehdy, chtel jsem mit samozrejme melodiovy zapadacky) a druhy na Saturnu. A jeste jedno sovetsky pouzdro, kdybych chtel mit uplnej original. Upraveno 12. února 2020 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Pěkný je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Taketo patria do hodinkovnice,nie do suflika Ale aby som len nepisal,tak idem dalej.Digi primky uz dalsie nemam,tak tento tyzden doklepem solarkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Pěkný je máš.Díky. Taketo patria do hodinkovnice,nie do suflika Ale aby som len nepisal,tak idem dalej.Digi primky uz dalsie nemam,tak tento tyzden doklepem solarkami. Jasně že jsou v hodinkovnici. Trošku machruju ale jinak jde o zdejší folklór - všichni máme šuplíky, ne? Intex jsou parádní, opět ještě pořádný kus železa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Paráda veliká ty nenošený Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Díky. Jasně že jsou v hodinkovnici. Trošku machruju ale jinak jde o zdejší folklór - všichni máme šuplíky, ne? Intex jsou parádní, opět ještě pořádný kus železa.ja mam skrinu cez jednu celu stenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 ja mam skrinu cez jednu celu stenu Tu skriňu bysom chcel vidieť Dá se tomu ještě říkat skříň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 No skorej taka skrinova zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Jedna motivacna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 No ty kráso... Gombo kde jsi sehnal ten box? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Mam ich asi desat a furt malo.Kupoval som ich v CZ:https://www.tectake.cz/box-na-hodinky-kozenkova-kazeta-na-24-hodinek-na-klic-cerno-bila-401538 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se