Gombo Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 A na nedelu nieco taketo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Zajímavé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 To by člověk nevěřil, co všechno se vyrábělo a co ještě Gombo vytáhne ze šuplíku a čím nás zase překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ten tam má hotový sklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 To mě nedávno zaujalo na ebay, tak jsem si stáhl foto. Předtim jsem nic podobného neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Mam aj par reklamnych kuskov, tak ich sem supnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Keď sa kukám na tie hodinky, tak rum by som si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Tak sem taky jedny přihodím, aby tu nebyl Gombík tak sám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondski Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Přidám sem i já svoje Elektroniky 5... Určitě běžnější "černé sklíčko", kde jsou potisky již hůře čitelné a navíc se zde podepsala i vyteklá baterie. Mám ještě dvoje v tomto samém provedení. Jsou to ale "vraky" na náhradní díly.Gombo: Tuto hnědou variantou jsem ještě neviděl a navíc by mě zajímalo..co znamená vedle nápisu Kvarc.."ŽKI".. Chtěl jsem to přepnou na androidu do azbuky ale nějak mi to nejde..domnívám se že se jedná o ???????????????????? ????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 ondski: děkuji za dodatečné vysvětlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 A já přidám jedny polévkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Warholovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Warholovi rodičia pochádzali od Medzilaboriec, z obce Miková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ano. Ma tam aj muzeum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Áno, to viem, poznám to tam, mám tam príbuzných, žije tam moja teta, Medzilaborce poznám, ako vlastnú dlaň, neďaleko odtiaľ, v obci Čabiny, som vyrástol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Konečně vidím pravý a nefalšovaný zálesácký chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se