Gombo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Keby niekto chcel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 No, škda toho sklíčka. Tyhle sháním. Kdysi jsem je nosil a rád bych je měl. Ale ono tebe, Gombíku, je taky těžko uspokojit. Vždyť ty máš úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Sklicko je ok,len ma nejake skrabanceky. Nosky to nejsu :) a nemyslim, ze by som mal uplne vsetko. Nejaka medzera sa urcite najde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 No, o těch škrábancích jsem právě mluvil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Viem, ze to tu spamujem tymi Pan Am Sejkami, ale tesi ma, ze sa ten displej upravil. Ved porovnajte vcera a dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Nene, parada pekne srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Aby to tu nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Tady musím říct, že digitálky na kůži se mi nikdy nelíbily. Na kovu by byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 siwi: Tak na tom sa zhodneme, ani mne táto kombinácia veľmi nepasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Dovolím si nesouhlasit... černé Prim jsou na originál Saturnu parádní... na tahu působí nudně....tuctově... ale jasně je to věc vkusu ... pocit je taky jiný na levném černém pásku ve srovnání se Saturnem - poctivá kůže bez otravného prošívání.... Б6-02 pak jsou na tahu přímo ošklivé... na pásku dostanou potřebnou eleganci - čistý design tím ještě více vynikne.... Б6-202 jsou už více "tahové", ale přesto kombinace modré sklo, hnědý řemen mě neurážela... Každý ať si na ruce ovšem nosí co má rád... například já někdy nemám rád snahu trefovat barvu řemene na barvu ciferníku / skla - kontrast barev víc vytáhne to podstatné ... inu věc vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Snekofon: Každý má na to svoj názor, ale ako sa vraví: Proti gustu žiaden dišputát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 No... Tohle je opravdu věc vkusu. Já bych takovéhle digitálky na kůži prostě nesnesl. I když jsem dostal jsko kluk svoje Primky, šly okamžitě na kovotex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Jedny ozivene ameriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Celkom môže byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Ja mam všechny digi na kovovém tahu.Mechanický na kůži,digi na kovu-tak to mám zažitý já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 U "zlatých" digitálek bývaly kožené pásky často. Mám i v chromu s koženým páskem. Mohli to pak nabízet o 5 až 10 DM levněji (u laciných typů) a to se cenilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 V 16. 6. 2020 v 14:52, Gombo napsal: Jedny ozivene ameriky .... Tyhle TI jsou moc pěkný. Minimalistický. Takový kyborgovský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 (upraveno) Dalsi Korona zazrak Upraveno 22. června 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Jo, to je ten modul, co nemá šroubky, ale je to spojený takovou plastovou destičkou se čtyřmi čudlíky, která se jen namáčkne, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se