t2 Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 NOS GMW61 na ebay. Nemám dost financí, ale kdo koupí neprohloupí. Najde se tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Na začátku byly kromě vyvolávačky 99,99 USD ještě za 149,99 USD "kup teď", ale prvním příhozem to zmizelo. Nevím, nevím, jestli do toho jít, ser.. mě, že nemají šroubovací víčko, oproti většině jiných podobných typů. Ale jsou jinak fantastický. Kdyby tady do toho někdo chtěl jít, tak řekněte, ať si kdyžtak zbytečně nevyšroubujeme cenu. NOS GMW61 na ebay. Nemám dost financí, ale kdo koupí neprohloupí. Najde se tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 běž do nich....držím Ti palce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) DW 310 module 690 konec osmdesátek. Funkce stejný jako na modulu 901. Multi alarm, druhej čas,odpočítávání, stopky, světlo. A zajímavost: vodotěsnost 300 M víc než mají Géčka.( no vlasně v tom není rozdíl ) edit: další obrázky Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Nevim sice jak jsou stare tyto, ale take WR 300M..... dw-3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Hezký moc, funkce budou podobný. Snad jen chybí REM. Ale zase jsou kovový a se šroubovacím dýnkem. Já bych je bral hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) nechci zakládat nové vlákno, kvůli mému dotazu, ale kdysi jako kluk (no není to zas tak dávno) jsem nosil černé digitálky, pravděpodobně od Vietnamce, ale rád bych teď věděl, co to bylo zač, hodinky samozřejmě už nemám. Trošku to popíšu, černé digitálky se základními funkcemi, nahoře byly vyobrazeny tři sporty, které s nimi, pravdepodobně, lze praktikovat, tuším, že tam byl plavec, pak jezdec na koni a to třetí si nepamatuji, dělaly se tuším dvě velikosti, protože starší bratranec měl větší než já, jinak úplně stejné. Byly celoplastové, údajně vodotěsné, po kontaktu s vodou se jim zamlžilo sklíčko :-) Ví někdo, popř. obrázek? předem ď Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem tarmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Úplně je mám před očima. Jen pro doplnění - jaké měly funkce? Tuším jen hodiny a minuty (ve 12ti hodinovém režimu), po stisknutí pravého horního tlačítak datum (které se po dvou vteřinách vrátilo zpět na čas) a když se to tlačítko stisklo 2x za sebou, tak tam byly vteřiny ne? To byly takové ty vietnamské no name hodinky. Moooc pěkný. Mám podobné s modulem 549 (tam je i ta funkce REM). Až budu mít chvilku, postnu je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Hezký moc, funkce budou podobný. Snad jen chybí REM. Ale zase jsou kovový a se šroubovacím dýnkem. Já bych je bral hned... Moooc pěkný. Mám podobné s modulem 549 (tam je i ta funkce REM). Až budu mít chvilku, postnu je sem. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 CGW501 na ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Ale tohle je bomba..... Casio DW 1400 v NOS stavu.......ale za 450 doláčů E-BAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 To už je moc, takhle draho prodat některé z řady DW-1000 až DW-1500, i když jsou hodně vzácné, jsem viděl asi jen jednou. Ale jako jedny z označovaných jako "Předgshockovské" to jsou. A tudíž mnohem dražší dnes, než stály nové. Já mám jen tuty DW-1000, modul 280 z roku 1982. Ale tohle je bomba..... Casio DW 1400 v NOS stavu.......ale za 450 doláčů E-BAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Ale tohle je bomba..... Casio DW 1400 v NOS stavu.......ale za 450 doláčů E-BAY No, nekup to:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 No, nekup to:-) Kdybych ty fufně měl,tak je beru..... Mimochodem,neslíbil jsi nám nějaké fotky???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Tohle je taky vintage paráda: Seiko 4M21-5030 LCD 150m Chronograph Zdroj/Source Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Gile vzdyt jsou hranaty. Ty nerad hranaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 G-čka nerad hranatý....hranatý G-Shocky jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 G-čka nerad hranatý....hranatý G-Shocky jsou Tak pro gila speciálně jedny kulatý géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Jedny velmi dobré Casia BP 100 na WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 objevil jsem další digi Seika,ve kterých má prsty Giugiaro....... Seiko 828A - 6000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se