Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ulovil jsem Casio Universal Calendar Jsou parádní, kdyby nebyly tak zrasovaný... Ale i tak mají koule, tohle mě prostě bere. Tlačítka nešla, trochu jsem je pročistil a vše se rozběhlo. Až teda na pravé horní tlačítko, tam bude možná problém přímo v modulu. Jak je to s takovou digi vintážní, dá se to servisovat? Mám to zkusit někam odnést? Nebo někdo nějakou radu, jak to tlačítko rozběhnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Tak ještě jedna lepší fotka... Škoda toho skla no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 První možnost zkoušky, čím to je, je zkusit vyndat modul, položit ho do víčka a přes okraj víčka zkusit něčím kovovým (třeba šroubováčkem) dotknout se přímo kontaktu na modulu. Pokud to zareaguje, tak je kontakt na modul OK a bude to samotným tlačítkem. Pokud je hodně zanesené, tak může být sajrajtem přerušen přenos / kontakt z osy tlačítka (která se dotýká při zmáčknutí kontaktu na modulu) na pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 2 hodinami, casiotron napsal: První možnost zkoušky, čím to je, je zkusit vyndat modul, položit ho do víčka a přes okraj víčka zkusit něčím kovovým (třeba šroubováčkem) dotknout se přímo kontaktu na modulu. Pokud to zareaguje, tak je kontakt na modul OK a bude to samotným tlačítkem. Pokud je hodně zanesené, tak může být sajrajtem přerušen přenos / kontakt z osy tlačítka (která se dotýká při zmáčknutí kontaktu na modulu) na pouzdro. Super, paráda, díky! Podle tvýho návodu jsem zjistil, že modul maká jak má. Tak jsem rozebral tlačítko a problém byl ve špíně uvnitř tlačítka, nedosáhlo na kontakt... Ještě jednou děkuju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Dnes goldase s venovanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Digi znalci. Viete mi poradit, v akych digi by som nasiel tento modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Jsou v Meister - Anker a několika dalších značkách a jsou to ty, co jsem sem před časem dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 (upraveno) před 19 hodinami, Gombo napsal: Digi znalci. Viete mi poradit, v akych digi by som nasiel tento modul? Ja bych si to z hlavy nevybavil, ale prispevek nade mnou... pripomnel. My jsme to tu zpetne na vicero mistech trochu probirali. Koukni armitron sem a orient sem a timex sem... asi budou i jinde... Edit: bych zapomne... tady jeste MA ode mne... Upraveno 30. ledna 2021 uživatelem akai doplneni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Dik chlapci. Idem zhanat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Úžasná sbírka vintage Casio. Popsána historie modelů, sérií a vlastně tím i Casia... http://casiomarlin.dx.am/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 V 30. 1. 2021 v 19:25, Gombo napsal: Dik chlapci. Idem zhanat. Koukam, ze jedny co jsem sledoval skoncily... (-stejne mam dojem, ze bys je nebral za tolik, a ne ja je taky nebral, ani neprihazoval)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Ja tam nenakupujem. Obcas sestra co zije v Londyne a potom mi posle darcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Taky jsem je sledoval. To je také tento modul. Jsou to velmi kvalitní a zdařilé moduly. Málokdy narazím na nefunkční nebo s bleedingem na displeji. Klidně srovnatelný s nejrenomovanějšími digitálkovými značkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Dneska byla dlouha chvile, tak jsem ozivil stary texasky a vyvetral kalkulacku Trocha nedelni nostalgie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Zatím nic, ale všeho dočasu, prodejní sekce dnes potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Korona a nemoznost sa dostat k takemu modulu ma donutila pokusit sa rozchodit ten povodny. No a podarilo sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Je to prostě bomba modul na tu dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Dobre si to zmajstroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 před 23 hodinami, Gombo napsal: Korona a nemoznost sa dostat k takemu modulu ma donutila pokusit sa rozchodit ten povodny. No a podarilo sa. Gombo, pěkná práce a super kousek! Já dnes zprovoznil asi po roce toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se