Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Registroval ses dnes....tak si sedni,pěkně se začti v sekci digitálních hodinek....prohlídni si fotky a uvidíš,že najdeš......je toho tu tuna......a nechají se sehnat i ty původní,z 80-tých let......v NOS(nenošené) stavu.......:)

Odesláno
Tak jsem si ty digi hodiny pročetl, a zalča jsem teda uvažovat spíše o G-shock budto 5600 nebo 2900, jaká vaerze je odolnější?

No taky záleží kolik do toho chceš investovat.5600 se dají sehnat soudobé s illuminatorem v plastu nebo starší orig verze v kovu ale jen se žárovičkou.

• po 2 týdnech...
Odesláno

злзкmpoнuкa cдeлaнo в CCCP

- hlásím jedny digitálky, bál jsem se je oteřít - co na mě z nich vykoukne. :thumbsup_anim:

Jsou pěkně zacovalé, asi byly dělané na věčné časy...

Jinak mi uniká smysl tlačítek na boku pouzdra, pokud by někdo věděl, děkuji.

post-1394-1259423629.jpg

post-1394-1259423622.jpg

post-1394-1259423614.jpg

post-1394-1259423604.jpg

Pokud jsem mimo vlákno-omlouvám se a prosím mocné o správné zařazení příspěvku, děkuji.

Odesláno

Na nich se někdo vyřádil, ty baterky vyndej a nech je vyčistit. Uvnitř je poctivá kovářská práce, vše na šroubky, pořádnej krystal a elastomer jedna báseň :) Tady jsou nějaké fotky funkčních i s orig. páskem. Pokud chcete zobrazit datum musí se držet spodní tlačítku, nastavení času je jak píše kibi. Datum se nastavuje stejně s tím že se musí držet tlačítko datumu a vypichují se dny, měsíce a dny v týdnu.

post-594-1259436299.jpg

post-594-1259436312.jpg

post-594-1259436324.jpg

post-594-1259436330.jpg

Odesláno (upraveno)
Tvé????

Dostal jsem je.

Vzhledem k dárci by bylo dost nefér uvažovat, že by změnily majitele, ale nikdy neříkám nikdy.

Nejsem v dihihorology moc orientovaný.

Dají se ještě sehnat takové baterie?

edit: Která fabrika je dělala? Nebo je to Chozrasčot s ukradeným patentem?

Upraveno uživatelem horal
Odesláno
Dostal jsem je.

Vzhledem k dárci by bylo dost nefér uvažovat, že by změnily majitele, ale nikdy neříkám nikdy.

na to jsem se neptal :) Jen,jestli jsou Tvé........

Baterie by měla jít normálně koupit.......sehnat.

Odesláno

Baterie je 2x386, nejdříve je odnes ( nebo sám) vyčistit, protože ten vyteklej elektrolyt se proměnil v ryzí zeleno a ten digi nerady.

Odesláno
kdyz jsem je mel, tak sezraly 2x 2 baterky rocne... staly 65,- (startky 4,-) draha sranda... :D

To asi jo, ja toho moc nepamatuju, ale dřív ty baterie taky asi stály za ... No a dneska s koženým páskem jsou skoro jak retro od Dýzla :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...