bleriot11 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 To jsou krasny hodinky,to nastavovani je hodne zajimavy,jak ty cisla naskakuji sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Pekne to mate oba, takove evokujici exotiku dalek a luxusu a k tomu z hor. S tim nastavovanim...-nevim presne jak to mate zde, ale otron a asi jine to maj podobne, -stop ve chvili kdy je cas ok. Ja dam obyc. z zeme vychazejiciho slunce. Mam uz sice jedny ale bez origo tahu, a slozene z nekolika. . Tyto rozchozeny z nedavne hromadne kde byly prezentovane jako nefunkcni za par $.. Temer bez prace a pritom peknejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Pěkný skládačky. Pouzdra jsou ocel? Ty tahy mi něco připomínají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Je tak... CASING - Stainless steel Dost jich na eBay... Tvoje anadigi mne pripominaj tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 12 hodinami, akai napsal: Pekne to mate oba, takove evokujici exotiku dalek a luxusu a k tomu z hor. S tim nastavovanim...-nevim presne jak to mate zde, ale otron a asi jine to maj podobne, -stop ve chvili kdy je cas ok. Ja dam obyc. z zeme vychazejiciho slunce. Mam uz sice jedny ale bez origo tahu, a slozene z nekolika. . Tyto rozchozeny z nedavne hromadne kde byly prezentovane jako nefunkcni za par $.. Temer bez prace a pritom peknejsi. W-780 jsou moje srdcovky @bleriot11 Krásnej modýlek. Od jakého je výrobce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Zluty je Vitesse(china) a cerveny no name Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Vecer som sa nudil, tak som vdychol zivot tymto. Nerozoberatelny modul napadnuty oxidom z baterky, ale nakoniec sa zadarilo. Fotky robene mobilom pod umelym svetlom. A nosit ich ale nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Tohle bych teda taky nenosil, ale to ovládání na dýnku je zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 To ses hodne nudil...,hlavne ze se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Sice horsi stav nez t2..., ale i tak delaji radost. Vse funguje. Tlacitka totalne zatuhle -nyni ok. Casiotron dal i navod diky. Jinak zde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 (upraveno) Porad jsem odkladal dukladne cisteni Seiko 0124, -no kdyz nedavno dorazily druhe tak to nejak uz vyplynulo, ze cas dozral. Taky mne inspiroval Gombo rozborkou zde... Od veci nebylo dat k sobe i ty lepsi dily. Nyni tedy takto... Celkem si to tenkrat komplikovali... Puvodne jsem chtel jen vycistit, ale v tomto stavu si to o kompletaci tech lepsich k sobe reklo. Zde to cerne je tesneni mezi spodni a horni casti pouzdra. Nakonec jsem rozhodil i sklicka a ramecek. Jeden mel hlubsi zasek, ale lepsi sklicko... No jednoduse to neslo. Distanci kolem sklicka jsem nesundaval v blahove nadeji, ze to tam pak zapadne, -no nezapadlo a stejne to slo dolu. Muselo se dat zvlast pak sklo dopasovat a jeste zatlacit plastove vymezeni a zajisteni. Az na gumicku kolem skla je to rozlozene takto... Koukam, ze na jednech mam PM a na druhych AM. A asi trochu presvetlene foto... Upraveno 11. září 2021 uživatelem akai link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Ty sou pecka krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Klobouk dolů, to je krásný úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Moc pěkný Seika. Ještě jsem neviděl digi ovládané jenom korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Jednou korunkou to přeci všechno začalo:) Jinak moc pěkný Seika, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 ...diky panove, a jo obcas se zadari. . Před hodinou, Jerryl napsal: Moc pěkný Seika. Ještě jsem neviděl digi ovládané jenom korunkou. ... bude jich vicero(samozreme nejen seika) treba tady nedavno resil korunku bleriot11 u techto - 0532/0534 Jinak ty 0124 maj vicero provedeni, -ja hlavne rozlisuju dve verze lisici se pozici datumu. Moje verze je vic vlevo. Chtel bych jeste i ty vpravo jako treba zde. nebo videt tady na thewatchsite... Nema nahodou nekdo dvoje opacne nez ja? , ze bychom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Vecerna nuda zahnana resuscitaciou. Vycisteny modul od oxidacie a vymena displeja z darcu po mozgovej smrti a uz sa maju k svetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Ty jsou teda pekne. Taky by se mne libily. Darce byl totozny nebo to bylo neco jineho, treba s jinymi napisy. Neco ceho by se dalo pri hledani chytiti? Zezadu taky nic?, a modul? I ten naramek peknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 @akai Darca na prvy pohlad uplne iny, ale na druhy pohlad totozny. Mal aj predpripravu na tie čelne tlacitka a solar, ale tento ich mal klasicky z boku a bez solaru.Teraz som si vsimol, ze som dal do darcu naopak displej, ale uz mu to moze byt jedno. Prikladam foto darcu, modulu a aj dokaz o mozgovej smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se