siwi Odesláno 23. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Moc to neřeš, prostě to vyčisti. Jo, a hoď sem foto, ať vidíme. Klidně i v tom nálezovém stavu. Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem siwi
SeppWinkler Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Jasne, že hodím fotky. Skúsim to stihnúť medzi sviatkami, Nasledujúce tri dni asi na nikto z nás nebude veľmi visieť na internete
siwi Odesláno 23. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Aha, já myslel, že to sem hodíš ještě dneska To bys byl překvapenej, kolik lidí tady o Vánocích visí. Budou se tu chlubit se svými novými vánočními dárečky a ostatní je budou obdivivat. Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem siwi
Martz Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Tak jsem se přehrabával v rodinných archivech a našel jsem jeden vcelku zajímavý kousek - Montana 16 melody chrono. zatím převzaté foto, ty moje potřebují trochu revizi - a chybí spona na origo tahu :-( a hlavně baterka Jinak mají rozhodně příběh - dostal jsem je tuším kolem roku 90 od táty a pár let jsem je nosil a byl jsem z nich nadšený. Vzpomínám na jednu výpravu s turisticko-tábornickým oddílem, kde jsem je tahal venku v dešti a bohužel to nerozdýchaly. Mlžily se a přestaly hrát. Doufám, že výměna baterky pomůže a nejsou nenávratně v horonebíčku Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem Martz
siwi Odesláno 23. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Nojo, tak tohle je klasika z 2. poloviny 80. let. To měl snad každý.
casiotron Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Záleží na tom, co všechno je ocel. Když je Stainless Steel back, tak je jen ocelové víčko a to je skoro vždy. Když je All Stainless Steel nebo Stainless Steel back and bezel nebo jen Stainless Steel, tak je to jasný. Ale na čištění je to jedno, plast, slitina, ocel. Já čistím digi rozebrané, většinou uzavřené, aby se voda nedostala na potisk sklíčka, zubním kartáčkem a mýdlem. Pásek taky. Plastová skla jdou přeleštit pastou Polywatch, na tvrzená skla je speciální prášek, ale je to hrozně práce, tak už jsem rezignoval a neleštím je. Ďakujem za rady. Myslíte, že je dobré veriť nápisu "Stainless Steel" a považovať to za oceľ? Patina je v pohode, ale špina je špina a chcel by som, aby som sa zbavil aspoň tej špiny a zadubenosti, ktorá je nepríjemná na hmat
SeppWinkler Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Tak tieto hodinky sa nedávno podarilo zohnať aj mne Musím povedať, že tento typ digitáliek mám od srdca najradšej. S podobnými, len značky Tristar som toho veľa prežil. Sú super, gratulujem Tak jsem se přehrabával v rodinných archivech a našel jsem jeden vcelku zajímavý kousek - Montana 16 melody chrono. zatím převzaté foto, ty moje potřebují trochu revizi - a chybí spona na origo tahu :-( a hlavně baterka Jinak mají rozhodně příběh - dostal jsem je tuším kolem roku 90 od táty a pár let jsem je nosil a byl jsem z nich nadšený. Vzpomínám na jednu výpravu s turisticko-tábornickým oddílem, kde jsem je tahal venku v dešti a bohužel to nerozdýchaly. Mlžily se a přestaly hrát. Doufám, že výměna baterky pomůže a nejsou nenávratně v horonebíčku
SeppWinkler Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Záleží na tom, co všechno je ocel. Když je Stainless Steel back, tak je jen ocelové víčko a to je skoro vždy. Když je All Stainless Steel nebo Stainless Steel back and bezel nebo jen Stainless Steel, tak je to jasný. Ale na čištění je to jedno, plast, slitina, ocel. Já čistím digi rozebrané, většinou uzavřené, aby se voda nedostala na potisk sklíčka, zubním kartáčkem a mýdlem. Pásek taky. Plastová skla jdou přeleštit pastou Polywatch, na tvrzená skla je speciální prášek, ale je to hrozně práce, tak už jsem rezignoval a neleštím je. Vďaka, budem to robiť podľa týchto rád, vyskúšam to najskôr na nejakom kúsku, na ktorom mi menej záleží, nech otestujem svoju zručnosť . Ozaj, aký nástroj používate na vybratie paličiek pri oddeľovaní ťahu? Kedysi som to robil malým nožíkom, často sa mi stalo, že palička vystrelila a hľadal som ju po celej izbe Máte na to nejaký fígeľ? Sepp
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Tak som sa konečne dostal k foteniu. Bohužiaľ fotky nie sú moc dobré, s bleskom sa veľmi leskli a bez blesku sú neostré. Ale aspoň niečo. Cez deň sa tak skoro k foteniu nedostanem. Tieto sú klasiky. Značku neviem, ale najviac sa podobajú na tie moje Tristarky z osemdesiatych rokov. Sú plne funkčné a dosť zachovalé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem SeppWinkler
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ďalšie melodické klasiky Montana: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Melodické Neptun: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ďalšie melodické EM Chronograph (asi, podľa nápisu na hodinkách) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Pekné Levisky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Melodické Chronova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Zaujímavé Timestar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem SeppWinkler
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 CTX 7000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Panatic Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem SeppWinkler
SeppWinkler Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Pulsar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se