Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Tak včera jsem byl v tom obchodu a jestli má někdo zájem o ty compasy ve stejný barvě jako jsou ty moje tak mám dobrou zprávu: maj je tam a dokonce ve dvou kusech!!!!! a taky tam maj ty nejdražší casia co jsem kdy viděl. maj je tam od doby co to otevřeli a už jim došla baterka.a ještě tam maj zlatý databanky asi si je nekoupím, ale někodo by je třeba chtěl.

ten obchod je na budějovickým náměstí na metru budějovická vedle mc donalda.

ty primky jsou super!! to je ten model co mám na to borázku.ty další obráyky jsou super!!!! už vím co chtít za ty katalogy!!!!- tu japonskou knihu o historii digi.no to by asi neprošlo co?odkud to máš?je to ůžasný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty prospekty mam z obchodů v Německu od doby, co jsem začal jezdit do Německa. Ty katalogy jsem vysomroval porůznu od hodinářů v Německu a u nás a ten Dánskej mám z ebaye. Knížka historie digitálek je z ebaye z USA a vyšla mě s poštovným na 1400,- Kč. Přestože je to jen malej formát (A5), nedávno se prodala na ebay až za 152,50 USD (viz odkaz):

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1

Do toho hodinářství naproti Bílý Labuti taky chodím koukat, když jsem v Praze. Ale vzhledem k tomu, že se poslední dobou orientuju už jen na hodně starý Casio, tak pro mě by tam měli jen z roku 1987 "Phone dealer" myslim že to je DBA 800 a modul to má určitě 555.

Tady dávam obrázek těch kompasovek z jedný taky japonský knížky, tentokrát o historii jen Casio. (ale v obou těch knížkách mají tvůrci plno chyb)

Odkaz ke komentáři

tak už jsem tady. omlouvám se ale nebyl jsem v prác kde mám net. taky chodím občas kouknout do toho obchůdku u labutě, jsou tam dokonce dva kousek od sebe. ale většina moderních casií se mi u taky nezdá tak zajímavá. hlavně se mi nelíbí nová čísla na dyspleyích. omlouvám se že nemám dneska obrázek těch nejdražších casií,byl to výřez a bohužel se nevešel do požadavků systému,zítra večer tu bude. přes týden jsem fotil a fotil, takže mám nafocenej celej general catalog 1993. ale je toho moc sem by se to nevešlo. napadlo mě založit stránky kam by se tyhle věci dali vystavit. mohl by tam každý přispět s tím co má hodiky ,knihy ,prospekty ,obrázky a pod. jenže si zas tak moc netykám s počítačem abych to zvládnul. Dokázal by to někdo a byl by zájem?

Odkaz ke komentáři

...tak zájem je na 1000% !!!!!! :-)), ale s tím asi moc taky nepomůžu, umím jen vkládat fotky, ale tohle budeš musit založit stránky na webu...kámoš to zvládá, prej je to jednoduchý a je to zadara...snad se tady někdo najde..

S těmi stránkami to rozhodně není špatný nápad, ale... Já už jedný stránky provozuji a z vlastní zkušenosti vím, jak to dopadá. Na světě je mnoho koníčkářů, kteří se chtějí o svůj zájem podělit. Založí stránky, chvíli je provozují a pak se termín jejich aktualizace stále prodlužuje až nakonec.... Na webu je takových stánek tuna. Ono je to z počátku zábava. Je to kreativní práce, když se přemýšlí, jak ty stránky budou vypadat, co na nich všechno bude a tak. Jenže ta aktualizace je už jen otročina a to většinou omrzí. Na druhou stranu, nechci nikoho podceňovat:-)

Odkaz ke komentáři

tak tady jsou ty nejdražší casia. a taky pár vybranejch stránek z cat 93. pořád si myslím že by ty stránky nebyly marný. nemuselo by jít nutně o klasický stránky ale spíš takovej přístupnej archív. no a aktualizace by byla když by měl někdo něco novýho tak by to tam přidal. žádná modní a ani nejnavštěvovanější stránka není správný cíl.

Odkaz ke komentáři

Krásný obrázky a koukám, kolik se tady sešlo příspěvků, když jsem tady nebyl. Tento týden se moc k netu nedostanu, tak až příští týden zase něco připíšu a taky ňákej obrázek přidám. Ty stránky by byl dobrej nápad, fakt koukam, kolik lidí i u nás se zajímá o digi.

Odkaz ke komentáři

To mě taky těší. Když jsem tuhle rubriku zakládal, ani jsem nedoufal, že se tady tolik fandů sejde. Ve svém okolí nikoho s podobnou "úchylkou" neznám. Vlastně neznám nikoho, pro koho by hodinky jako takové byly něčím, čemu stojí za to věnovat pozornost. Maximálně pár snobů, kteří mají na ruce krásné stroje, ale jediné, co o nich vědí je to, že stály 60 000. Přece lidi v jejich postavení nebudou nosit nějaký šunty, že jo.

Odkaz ke komentáři

...to jsem teda nevěděl, super odkazy !!! :-) , ty digitrony znám, někde jsem měl odkaz na stránky jenom s nima..nááádhera, chtěl bych je domů, jenže stojej balík :-((

už máš ty drahý casia nafocený ? už se nemůžu dočkat co to bude...

na těch stránkách co tady píšeš jsou taky rarity, ale některý dost drahý, nádherný jsou ty SEIKA calculator s dlouhým displejem :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...