Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DB-520 jsou už jen plasťáky. Kovový jsou DB-500 a DB-510. A pár (málo) dalších. Mají sice už modul s více funkcema, ale kov je kov.

Já to vím, že to je namalovany resin, ale prostě se mi líbily..
Odesláno

Další Meister - Anker z edice "v žádném Quelle katalogu". Modul v nich je stejný, jako v těch úplně nahoře na této stránce. Můj odhad je první polovina roku 1980.

post-97-0-83179800-1452591090_thumb.jpg

post-97-0-37386500-1452591114_thumb.jpg

Odesláno

Tento Meister - Anker byl od roku 1982 na trhu několik let. Funkce "Bio Rhythmus", modul výroby blízký značce Pulsar tedy Seiko, podle číselného označení na víčku i provedení modulu je to patrné. Tento modul byl využíván u hodinek mnoha značek. 

post-97-0-79134200-1452591569_thumb.jpg

post-97-0-01115600-1452591590_thumb.jpg

Odesláno

Existují, navrhuji se zaměřit třeba na casio nebo Citizen, viz ebay nebo možná aukro

Děkuji za odpověď, poohlédnu se ;-) Kdyby jste náhodou někdo na takový typ narazil a nehodil se mu do sbírky, budu ráda za kontakt ;-)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Pane Bože, vidíš to? Sodoma Gomora    :lol2:

Já na tom nevidím nic zvláštního, že by holka sbírala digitálky či obecně hodinky, naopak se divím, že je jich tu na fóru tak málo...ale to je asi úplně OT.

Odesláno

Jo jo, to jsou zase ty, jak jsme o nich už psali. Modul Mondaine, dělali ho v několika verzích. Jednoduchý s datumem, potom jiný se stopkami, další s budíkem a nejlepší s budíkem, stopkami a druhým časovým pásmem zároveň.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...