Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím ostřílené hodinkáře. Jak tak pročítám jednotlivá vlákna, často narážím na pojem "obvod zápěstí", kdy spousta zdejších diskutujících uvádí údaje od 15 do 18 cm. Zdá se mi strašně málo, jelikož já mám mezi 19-20 cm (podle teploty), moje dcera má 16 cm (16 let) a má žena 17 cm. Měřím těsně nad zápěstním kloubem. Je to správné místo pro měření? Omlouvám se za blbý dotaz, ale vážně mi to vrtá hlavou, tím spíš, že když jsem si zkoušel Certiny DS1 DIVER Titanium, přišly mi na ruce strašně velké.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja 19,5

Odesláno

Baldic ma pravdu, ja nosim Damasko 40 mm na 12 mm a uplna pohoda.

Odesláno (upraveno)

No, to mám, alespoň co se postavy týče, blíže k tomu inseminátorovi než kulturistovi :-) 183/99/20

Upraveno uživatelem vladacr
Odesláno (upraveno)

193/90/17,5 a stejných 17,5-18 jsem měl i při váze 110kg

prostě PO s kalibrem 8500 jsou pro mě mimo dosah  :frusty:  ale zase mi sedí plechový Suby a na limitu jsem mohl mít i malinkaté Igeny, takže konec dobrý, všechno dobré.

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

174/67/16,5 před půl rokem 174/74/17, takže hmotnost má na obvod zápěstí celkem vliv (u mě je ten váhový úbytek způsobený převážně ztrátou svalové hmoty).
Edit: a podle mě je stejně důležitější tvar zápěstí, obvod je až sekundární parametr. Mám spíše Vysočinu, než Lovečák, takže lug to lug 51 mm už mám dost na hraně.

Upraveno uživatelem VitekB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...