Street Glide Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Ahoj kluci,....po delší době jsem se zase dostal k nafocení srovnávacího nápadu,jímž jsou v dnešní době kultovní a legendární 5513 a jejich současný,pro svou jednoduchost a čistotu oblíbený "nejmladší brácha" v podobě modelu 114060. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 5513ky jsou pro me nejčistší Rolexky, kdyby ty tvé měly jeste matte dial byly by lepsi, ale i tak jsou překrásné.
Street Glide Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2015 ...ty 5513 samozřejmě mají matný číselník,ale na těchto fotkách to není vidět :-)
Exiztence Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 ...ty 5513 samozřejmě mají matný číselník,ale na těchto fotkách to není vidět :-)Spatne jsem se vyjádřil myslel jsem starší verzi cifru bez zlatých ohraničení indexu, tyhle jsou z konce produkce ne ?
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 (upraveno) - "Tvůj děda byl designér v Rolexu, já sem designér v Rolexu a ty budeš taky designér v Rolexu".- "A co tam budu dělat, tatínku?"- "Co asi tak myslíš, ty debile?" Upraveno 6. července 2015 uživatelem Zmizík
sibirnaya Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Spatne jsem se vyjádřil myslel jsem starší verzi cifru bez zlatých ohraničení indexu, tyhle jsou z konce produkce ne ?jj, myslis painted dial, ten ja taky muzu
Exiztence Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 jj, myslis painted dial, ten ja taky muzuVšak ty 1680ky jsou taky pecka
CEGY Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 No šáhnul bych po 5513...Ano, ano..
Dali Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 - "Tvůj děda byl designér v Rolexu, já sem designér v Rolexu a ty budeš taky designér v Rolexu".- "A co tam budu dělat, tatínku?"- "Co asi tak myslíš, ty debile?"
kalba Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Za mně taky 5513 - v jednoduchosti je krása a navíc jedny mám ...
sta Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 díky za srovnání, takhle mi připadne 114060 fotogeničtější a hezčí, ale naživo je tomu naopak
romulada Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Řekl jsem si, že keramiky už asi ne, ale těm no date dám možná ještě někdy šanci:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se