Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 114
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jednou si je pořídím i přesně s tímhle strapem

Doufam, ze je poridis s lepsim strapem. S timhle, o cca 4 mm uzsim, bys je mohl ztratit uz na ceste z mista predani...

Odesláno

Ale ty zmiňovaný Seika, co nosil Bond, taky vážně nejsou k zahození.

Jj, ty jsou paradni... :-)

Odesláno

Tak to držím palce, sehnat je v původním není tak jednoduché (neli nemožné) no a pak se člověk musí rozmyslet zda koupit dům nebo hodinky.

Jasně, je to Plán z kategorie Dream.

Odesláno

Jednou si je pořídím i přesně s tímhle strapem

Nekdo to tu kdysi zkousel(dat uzsi strap) a vypadalo to hrozne.Nehlede na to,ze ty hodinky na tom budou litat sem a tam,myslim si,ze to nebude drzet a jak psal Frostie,akorat si koledujes o vystreleni stezejky do ksichtu?.

Odesláno

Že to bude vypadat hrozně, tak o tom žádná, přesto bych rád zkusil.  Ale nakonec je to v klidu, protože pravděpodobnost pořízení těchle hodinek se u mě limitně blíží 0.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ale ty zmiňovaný Seika, co nosil Bond, taky vážně nejsou k zahození.

Tak to je jasné. Jakékoliv hodinky, co ukazujou kozy jsou boží. Pak už je jedno, jaké mají technické zpracování :-)

Odesláno

Je vtipné, že "pravější" Bondovky jsou ty z knížky a ne ty z filmu :lol2:

(přitom jsem přesvědčený, že více lidí je musí znát z novějších filmů (takže Omega) a sledovanost vs. čtenost je jasná)

Image je na nic, kupujte G-shock :cheers:

oboje jsou z filmů ale jedny zaplacený a druhý ty co tam mají být. Rolex svoje hodinky nikdy jako bondovky neprodaval ale byly to bondovky pro fanoušky. Omega je tak začala nazývat. To mohlo i Seiko. Tenhle post se ti nepovedl.
Odesláno

oboje jsou z filmů ale jedny zaplacený a druhý ty co tam mají být. Rolex svoje hodinky nikdy jako bondovky neprodaval ale byly to bondovky pro fanoušky. Omega je tak začala nazývat. To mohlo i Seiko. Tenhle post se ti nepovedl.

Jistě, hlavně když se začne míchat realita se smyšlenou postavou - ať již z filmu, nebo knížek o tom jsem totiž psal ;)  

Odesláno

Pro mě jsou bodovky jedině modrý SMP se sceleton rucickama... můžou mít i keramiku to je evoluce

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pro mě jsou bodovky jedině modrý SMP se sceleton rucickama... můžou mít i keramiku to je evoluce

Keramiku uz ne - ty uz totiz nemaj vlnky na cifru..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...