warann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ale ty zmiňovaný Seika, co nosil Bond, taky vážně nejsou k zahození.
Frostie Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jednou si je pořídím i přesně s tímhle strapemDoufam, ze je poridis s lepsim strapem. S timhle, o cca 4 mm uzsim, bys je mohl ztratit uz na ceste z mista predani...
Frostie Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ale ty zmiňovaný Seika, co nosil Bond, taky vážně nejsou k zahození.Jj, ty jsou paradni... :-)
warann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak to držím palce, sehnat je v původním není tak jednoduché (neli nemožné) no a pak se člověk musí rozmyslet zda koupit dům nebo hodinky.Jasně, je to Plán z kategorie Dream.
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jednou si je pořídím i přesně s tímhle strapemNekdo to tu kdysi zkousel(dat uzsi strap) a vypadalo to hrozne.Nehlede na to,ze ty hodinky na tom budou litat sem a tam,myslim si,ze to nebude drzet a jak psal Frostie,akorat si koledujes o vystreleni stezejky do ksichtu?.
warann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Že to bude vypadat hrozně, tak o tom žádná, přesto bych rád zkusil. Ale nakonec je to v klidu, protože pravděpodobnost pořízení těchle hodinek se u mě limitně blíží 0.
Návštěvník Mitak Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ale ty zmiňovaný Seika, co nosil Bond, taky vážně nejsou k zahození.Tak to je jasné. Jakékoliv hodinky, co ukazujou kozy jsou boží. Pak už je jedno, jaké mají technické zpracování :-)
SCIFI Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Je vtipné, že "pravější" Bondovky jsou ty z knížky a ne ty z filmu (přitom jsem přesvědčený, že více lidí je musí znát z novějších filmů (takže Omega) a sledovanost vs. čtenost je jasná)Image je na nic, kupujte G-shock oboje jsou z filmů ale jedny zaplacený a druhý ty co tam mají být. Rolex svoje hodinky nikdy jako bondovky neprodaval ale byly to bondovky pro fanoušky. Omega je tak začala nazývat. To mohlo i Seiko. Tenhle post se ti nepovedl.
gougy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 oboje jsou z filmů ale jedny zaplacený a druhý ty co tam mají být. Rolex svoje hodinky nikdy jako bondovky neprodaval ale byly to bondovky pro fanoušky. Omega je tak začala nazývat. To mohlo i Seiko. Tenhle post se ti nepovedl.Jistě, hlavně když se začne míchat realita se smyšlenou postavou - ať již z filmu, nebo knížek o tom jsem totiž psal
SCIFI Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Vůbec nechápu o čem mluvíš ale to neva.
JKsro Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Pro mě jsou bodovky jedině modrý SMP se sceleton rucickama... můžou mít i keramiku to je evoluce
gougy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Vůbec nechápu o čem mluvíš ale to neva.že se bavíme o hypotetických "hrdinech", narozdíl od lidí typu Custoe, Messner atp
Jeremy Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Pro mě jsou bodovky jedině modrý SMP se sceleton rucickama... můžou mít i keramiku to je evoluceKeramiku uz ne - ty uz totiz nemaj vlnky na cifru..
neferirkare Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Jeste by me zajimalo, jak vam do toho zapada Breitling Avenger II Seawolf...
parnistroj Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Jestli nejsou vysledkem vyzkumu a vyvoje pana Q, tak to nejsou bondovky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se