hanes123 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Novinka od Stowy, 43mm Fliegry: The 43 mm case and the extra thick sapphire glasses allow a 200 m water resistance and a higher shock resistance (following the successful design of the STOWA Testaf TO1). The luminous intensity of the hands and the dial are as with all STOWA watches extremely strong. We offer the watch in all dial versions: - Flieger with logo (with or without date)- Flieger without logo (with or without date)- Flieger with the Baumuster B dial Diameter: 43 mmHeight: 12,3mmStrap width: 24/20 mmLug-to-lug: 51 mmWaterproof: up to 20 ATMWeight: about 115 grams with rubber strapCaliber: ETA 2824-2 TOP version viac info:https://www.stowa.de/lshop,showrub,143681097523679,en,1436812458-29309,flieger,,,,.htm?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=Flieger+Klassik+Sport&utm_content=Mailing_9140690 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Paráda. Fliegry jako univerzály... na aktivity stačí jen přehodit řemeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Stowa konecne vyslysela vsechny, kteri chteli vetsi prumer nez 40mm. Jen ta luneta se mi zda strasne siroka.Kazdopadne jsem zvedavej na zivy fotky. Upraveno 14. července 2015 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Za mne palec nahoru, konecne neco poradneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jen ta luneta se mi zda strasne siroka.Daň za masivní sklo a celkovou odolnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jojo to bude ono, kazdopadne muj 3denni hodinkovy klid s Archimede Pilot H je malinko narusen. Toto je fakt parada, v posledni dobe se mi nic moc od Stowy nelibilo, ale ted se zase trefili do cernyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 vypadají opravdu dobře, navíc se dají objednat i s datumovkou. jen ta cenovka už šplhá dost vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Proporčně mi teda přijdou lepší M-G Terrasport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 vypadají opravdu dobře, navíc se dají objednat i s datumovkou. jen ta cenovka už šplhá dost vysoko.Ta vysoka cena, je take hodne relativni pojem:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 no, to je vždycky...nicméně +38% "pouze" za nové pouzdro je dost (v porovnání s původníma fliegrama). Ta vysoka cena, je take hodne relativni pojem:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes123 Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 vyzerá to tak, že púzdro hodiniek je totožné s TO2, aj cena je rovnaká - v podstate nahradili ciferník z TO2 za klasický a zmenenili korunku. Mne sa páčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 nicméně +38% "pouze" za nové pouzdro je dost (v porovnání s původníma fliegrama).vodotěsnost, tlustý safír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 no, to je vždycky...nicméně +38% "pouze" za nové pouzdro je dost (v porovnání s původníma fliegrama).To ok, asi jsem to spatne pochopil, myslel jsem obecne vysokou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Fajné, som zvedavý na reálne fotky. Konečne na pilotkách pekná vodotesnosť. Len mi vadí tlstá luneta a neprimerane široký remeň.. Inak pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Dobry sou. A hlavne nemaj novy stowa logo:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Stowa porad nejak preslapuje na miste ohledne dalsiho smerovani znacky. Celkove z toho nemam dobrej pocit, ale zrovna tyhle hodinky se mi hodne libi. Pilotky klasickyho strihu a velikosti, ktery clovek nemusi sundavat ani ve vode. Kdo ma vetsi zapesti nebo moc malou penezenku na Mark XVI(I), muze do nich jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Stowa porad nejak preslapuje na miste ohledne dalsiho smerovani znacky. Celkove z toho nemam dobrej pocit, ale zrovna tyhle hodinky se mi hodne libi. Pilotky klasickyho strihu a velikosti, ktery clovek nemusi sundavat ani ve vode. Kdo ma vetsi zapesti nebo moc malou penezenku na Mark XVI(I), muze do nich jit. Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se