Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Novinka od Stowy, 43mm Fliegry:

The 43 mm case and the extra thick sapphire glasses allow a 200 m water resistance and a higher shock resistance 
(following the successful design of the STOWA Testaf TO1). 

The luminous intensity of the hands and the dial are as with all STOWA watches extremely strong. 

We offer the watch in all dial versions: 
- Flieger with logo (with or without date)
- Flieger without logo (with or without date)
- Flieger with the Baumuster B dial

Diameter: 43 mm
Height: 12,3mm
Strap width: 24/20 mm
Lug-to-lug: 51 mm
Waterproof: up to 20 ATM
Weight: about 115 grams with rubber strap
Caliber: ETA 2824-2 TOP version

viac info:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Stowa konecne vyslysela vsechny, kteri chteli vetsi prumer nez 40mm. Jen ta luneta se mi zda strasne siroka.

Kazdopadne jsem zvedavej na zivy fotky. :)

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno

Za mne palec nahoru, konecne neco poradneho.

Odesláno

Jojo to bude ono, kazdopadne muj 3denni hodinkovy klid s Archimede Pilot H je malinko narusen. Toto je fakt parada, v posledni dobe se mi nic moc od Stowy nelibilo, ale ted se zase trefili do cernyho.

Odesláno

vypadají opravdu dobře, navíc se dají objednat i s datumovkou. jen ta cenovka už šplhá dost vysoko.

Ta vysoka cena, je take hodne relativni pojem:).

Odesláno

no, to je vždycky...

nicméně +38% "pouze" za nové pouzdro je dost (v porovnání s původníma fliegrama).

To ok, asi jsem to spatne pochopil, myslel jsem obecne vysokou cenu.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Stowa porad nejak preslapuje na miste ohledne dalsiho smerovani znacky. Celkove z toho nemam dobrej pocit, ale zrovna tyhle hodinky se mi hodne libi. Pilotky klasickyho strihu a velikosti, ktery clovek nemusi sundavat ani ve vode. Kdo ma vetsi zapesti nebo moc malou penezenku na Mark XVI(I), muze do nich jit.

Odesláno

Stowa porad nejak preslapuje na miste ohledne dalsiho smerovani znacky. Celkove z toho nemam dobrej pocit, ale zrovna tyhle hodinky se mi hodne libi. Pilotky klasickyho strihu a velikosti, ktery clovek nemusi sundavat ani ve vode. Kdo ma vetsi zapesti nebo moc malou penezenku na Mark XVI(I), muze do nich jit.

Souhlas. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...