OLine Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Sou hnusný, až sou hnusnější. :-) nerýpu, fakt sem u výběru prvních hodinek myslel na Festinu. Ale mám zápěstí jak vyžle, na mne moje vysněné Fáčka prostě v hodinářství neměli. A skončil sem jinde.
Perruzzi Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Sou hnusný, až sou hnusnější. :-) nerýpu, fakt sem u výběru prvních hodinek myslel na Festinu. Ale mám zápěstí jak vyžle, na mne moje vysněné Fáčka prostě v hodinářství neměli. A skončil sem jinde. Jo já su divnej, na rovinu mě se líbí všechny hodinky. Přijde mi že každý mají svoje kouzlo, BTW de s tím něco dělat ?
shag Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Najlepsie boli vraj tieto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OLine Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Kurňa červený v bi-cololor. Sem dávno cílil na modrý. Add. Výše: jo existuje cesta=koupit všecko co se momentálně líbí, pak tu hromadu přebrat, přebytky prodat, a koupit zase nove. A pak znova. A znova. A skončíš v kruhu....
shag Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 A este tieto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) Další kapitola byla již zcela ovlivněná zdejším prostředím a bláznovstvím po tikotu. Touha nosit mechanické hodinky byla tak velká, že se další, tentokrát zcela hrdě nošený kus, již zcela vymykal všemu, co může běžné "zdravé" okolí, uznávající hodinky Storm a jiné nesmysly, na které je i samotná Festina krátká, pochopit. O tom ale zase příště...Pokud toho máš v další kapitole víc (za těch Tvých 6 let si dovolím předpokládat, že ano...), založ si vlákno do Foto Galerie a poděl se se svým hodinkovým vývojem Upraveno 15. července 2015 uživatelem Maxel
kuncák7 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Shagu ty snad vybiras schvalne ty nejhnusnejsi :-)))
Maxel Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) Očividně uměj taky hodně slušný hrůzy.TDF 2013 jsou oproti tomu celkem fešácííí - čím víc cifrů tím víc Festina! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2015 uživatelem Maxel
OLine Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Jo přesně! To se Festina snažila desingovně...ale snad naposled!
shag Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Shagu ty snad vybiras schvalne ty nejhnusnejsi :-)))ja som to dal hlavne kvoli tym fesakom... Ambasadorom je po velmi uspesnom roku 1998 opat Virenque. Taky Bassons musi byt spokojny.
rekib1 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Já se přiznám, že jsem tenkrát svoje lepší hodinky dostal také od Festiny, bylo to v roce 2000 k maturitě...:)byl jsem na ně strašně hrdý a docela dlouho sloužili, než do nich vytekla baterka a oprava by byla poměrně drahá,nakonec zůstali u hodináře a už jsem je neviděl..vzpomínám na tenhle příběh...
Pelikan73 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ja se taky musím přiznat k Festinám Koupil jsem je někdy v roce 1998 a myslel si jak nemám super hodinky až do doby než můj kámoš z prace jel do Dubaje a přivezl si Omegy bondovky .....pochopil jsem že jedu po špatné koleji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se