Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nove hodinky ma v zasade nezaujimaju, nove si kupit v obchode alebo cez web moze kazdy kto ma na to peniaze, skus kupit za rozumnu cenu Patek Philippe Calatrava alebo chronograph zo 40tich rokov. To je umenie :-)

Jo, jo, tyhle Chronomag LE ocení děti mých dětí.

Odesláno

To je vylozene jako spatny (nebo dobry?) vtip :D Lidi se tu pidi po starych primkach, kupujou vetsinou rozbity brak od podivnych individui a tady ma nekdo doma maly prirucni sklad NOS hodinek a dilu. Fakt sranda.. :D

Odesláno

2Popshop: Pán je velký chlubil a potřebuje nám ukázat, že má větší zásobu než celý Elton :(

Odesláno
V ziadnom pripade sa nepotrebujem chvalit tym co mam, naozaj som nepredpokladal az taky zaujem o moje prispevky, ak to, ze pridavam fotky hodiniek a ciselnikov niekoho urazilo, vopred sa velmi ospravedlnujem.  

PS. Skuste sa pozriet na IWC Portuguesse - je to jeden zo 299 kusov s kalibrom 74. Myslel som si ze fotku takychto hodiniek v tak perfektnom stave zberatel oceni a nebude povazovat za chvalenkarstvo

Nabídl jsem výměnou ciferník, který jsem tam neviděl a jako odpověď defakto byla, že jich NOS máte kamion.

Tak to jen tak na vysvětlenou. Jinak sem ty fotky a příspevky samozřejmě patří, těžko hledat úrodnější půdu pro takové zboží než zde na chronomagu.

Odesláno

Zbavit se toho jako celku nebude problem, ale jiste je, ze ten kdo to koupi to urcite nekoupi z lasky k hodinkam, ale na kseft a obycejny milovnik hodinek se k tomu uz nikdy nedostane. Pokud mas k hodinkam vztah, tak radim prodavat to postupne, nebo v nejakych logickych celcich. I tak se po tom myslim zaprasi ;)

Odesláno

Tak mám takový dojem, že je to artikl spíše do aukce, pokud to nechce prodávat po kouskách zdejším zájemcům. Jak chcete určit reálnou cenu ?

Odesláno

popshop, ty iwc vypadaji vyborne !! mas foto v nejake lepsi rezoluci ? mozna by jsi mohl zalozit vlakno a ukazat nam nejake kousky ??? jinak ti po-cho-pi-te-lne posilam e-m s dotazem na prim a lemania:-)

Odesláno

Návštěvu Popshopa bych charakterizoval jako nájezd těžké techniky na rozkvetlou louku.

Odesláno

Popshope úplně se mi z Tvé sbírky zatočila hlava, rád bych se s Tebou setkal, ale to asi každý. Jak to zařídit, abychm se navzájem nepozabíjeli. Např. budeme tahat sirky, kdo začne první vybírat, kdo druhý atd. :D

Odesláno
PRIM z roku 1977 - Sport s cervenym ciselnikom.

Můžeš sem dát tuto fotku v lepším rozlišení, popř. fotky dalších modelů z té doby (pokud máš takovýto obrázek)?

Díky

Odesláno

Teda, popshop, tys nám tady chyběl! Člověk se pachtí po každém kousku zvlášť a ty sem hodíš vagón hodinek. Prosím tě o jedno - než to všechno od tebe odejde, založ nové vlákno (klidně ho nazvi POPSHOP) a všechno nám nafoť - ať máme alespoň inspiraci!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...