Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek Omega.

Vyhlídl jsem si na serveru chrono24 hodinky Omega Seamaster Aqua Terra 150M 44mm. Byl jsem v Brně u Hanáka a zkoušel je na ruku padnou skvěle a pěkný design. Odkaz na originální server :

http://www.omegawatches.com/collection/seamaster/aqua-terra-150-m/co-axial-chronograph-44-mm/23113445004001

Je to od obchodníka z Itálie, pluswatch.it

Podle fóra na internetu se jedná o slušného obchodníka, který uzavřel více jak 200 obchodů, ale i tak mám pochybnosti zda-li do toho jít. Jedná se o cenu cca 3100 EUR. Stav vypadá super. Posílám odkaz na konkrétní inzerát :

https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra-come-nuovo---like-new-1651--id3423583.htm

Zatím jsem si hodinky rezervoval ale čekám na uskutečnění platby, po odbornějším názoru od vás. Chtěl jsem vás poprosit zda-li by jste mě nenapsali k této koupi svůj názor. Na co si dát pozor, zda-li to nejsou fake, či cokoliv do by mě mělo odradit od zrealizování dealu, nebo naopak mě ujistit že je to OK :)

Předem moc děkuji za názory.

Odesláno

Ty vogo, tak to jste mě teď docela odradili. Je neskutečný co vše jsou lidi schopní za šmeliny. Na chrono24 je možnost platby přes check out což by mělo zajistit, že se peníze prodávajícímu odešlou až poté co kupující ohlásí, že je vše OK to mě trošku uklidnuje, ale když vidím co je možný tak nevím. Vyžádal jsem si ješte foto garanční karty, kde je kód (watch no) : 78517940 dá se z toho něcio poznat, jinak je tam napsaný prodejce AD omega watch z Itálie.

Díky za rady.

Odesláno

Nehazel bych vsechny Italy do jednoho pytle - i podle vlastni zkusenosti. Tak zalezi kolik informaci ti posle na vyzadani: vice aktualnich fotek, kopii certifikatu atd.

Odesláno

Nevim no mam z toho smisene pocity mam tady jeste nabidku vzit z Prahy funglovky tady tech TH 

https://www.google.cz/search?q=tag+heuer+car2014+fc6235&biw=1339&bih=806&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwOjKnNHpxgIVA53bCh2xgQ9W

Jsou to funglovky 14dni stare za 92.5k tak nevim jestli to nebude rozumnejsi a jistejsi investice jak tady ty spoceny sceny z talosema :D :D

Odesláno

Já bych od talošů hodinky nekoupil, když se jim nepodaří prodat ti něco jiného než v inzerátu, tak se tě pokusí natáhnout jinak. Poštou už bych vůbec neriskoval, možná tak dhl či něco podobného.

Odesláno

Ač mám s talošema dobrý zkušenosti (troje hodinky do 1500EUR), tak bych byl taky obezřetnej, je to už docela ranec...na druhou stranu pokud ochotně poskytuje info ke všemu co si vyžádáš, tak to může být obchod naprosto v pohodičce...rozhodnout a risknout to musíš ty (já například přes chrono24 nikdy nekupoval a vůbec netuším jak je to s tou garancí, ale nechce se mi věřit, že by ti garantovali vrácení celé částky přes 3tis EUR, pokud nastane nějakej problém)

Odesláno

Já kupoval jednou a všechno bylo OK. Hodinky měly jednu drobnou kosmetickou vadu, na tu jsem byl předem upozrněn. Dorazilo přesně to co bylo na fotkách, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem v pátek platil a následující středu měl na stolle balíček s hodinkama. Ale třeba jsem měl jen kliku.

Odesláno

Schází se mě dva tábory, takže jak říkáte bude to asi na mě zda-li chci do thoo risku jít. Jak říkáte nějaký slušný peníz už to je, takže to musím ještě nechat projít pořádně hlavou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...