Kupa54 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Krásné Vánoce tudoři. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Hezké svátky všem...hned jsem Ježíška nasadil do akce 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Je krásně sluníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 G M TDlouho kolem mě TUDORY chodily a nějak mě nebraly, ale tady ty GMT to změnily. Takže co bude dál? BB monichrome, Pelagos FXd GMT, nebo snad GMT chrona jako má Rybuíz, jen asi v růžovém cifru ideálně?Kdo ví Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 (upraveno) Dnes jsem při procházce zašel do oblíbeného obchodu a trochu zkoušel a kochal se... Překvapil mě strap na FXD. Oproti předešlým modelům je , řekl bych , hodně tenký. No a "růžovky", to je labůžo. Upraveno 26. prosince 2024 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dnes jsem při procházce zašel do oblíbeného obchodu a trochu zkoušel a kochal se... Překvapil mě strap na FXD. Oproti předešlým modelům je , řekl bych , hodně tenký. No a "růžovky", to je labůžo. H. Kde měli růžovky na živo?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 36 minutami, Jiřina napsal: H. Kde měli růžovky na živo? Sent from my iPhone using Tapatalk V Karlových Varech. Ale nemají je vystavené, člověk si musí říct. Nechtějí, aby je koupil kdejaký jouda z ulice. Čekají na hodinkového nadšence, jako jsme my tady. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Pořád spokojenost ale pokukuji po větším průměru 42mm nebo 43 bronz. Kdyby někdo měl návrh nebojte se napsat..Hezké svátky Všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 V 26. 12. 2024 v 19:45, bacil.357 napsal: Dnes jsem při procházce zašel do oblíbeného obchodu a trochu zkoušel a kochal se... Překvapil mě strap na FXD. Oproti předešlým modelům je , řekl bych , hodně tenký. No a "růžovky", to je labůžo. Kdy bych se já nadál, že někdy řeknu:"Růžová vypadá fakt dobře a uměl bych ji nosit."? Nikdy, až teda do teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 V Karlových Varech. Ale nemají je vystavené, člověk si musí říct. Nechtějí, aby je koupil kdejaký jouda z ulice. Čekají na hodinkového nadšence, jako jsme my tady.No tvl. Ja snad pojedu do VaruSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 G M TSent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Z prechádzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 lunch time 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Black Black Bay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna V 25. 11. 2024 v 18:48, cecil napsal: 41 steely na 21cm zápěstí.. super hodinky a byly by fajn i s bilym cifrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Dnes semifinále a zitra finále. World darts championship 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 12 hodinami, bacil.357 napsal: Velmi fotogenické, opravdu pěkné! Ta černá je top ale nedělá ty hodinky menší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se