horskjan Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 6 minutami, Emiliano napsal: Tak konečně můžu i sem za váma: Bezvadné jsou, tyhle BB54 se mi fest líbí. Kde jsi kupoval, moc se jich tu nevidí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 16 minutami, horskjan napsal: Bezvadné jsou, tyhle BB54 se mi fest líbí. Kde jsi kupoval, moc se jich tu nevidí...? Po půl roce čekání u AD jsem je nakonec vzal z Německa přes Chrono24 ještě ve fóliích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Před hodinou, Emiliano napsal: Po půl roce čekání u AD jsem je nakonec vzal z Německa přes Chrono24 ještě ve fóliích. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Dnes je krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Burgundy se mnou v přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Hola, chybi mi tu modely s ruzi, jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Sobotná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna V 5. 4. 2024 v 15:42, junior300 napsal: super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna @AKUC dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 1 minutou, junior300 napsal: @AKUC dik hodinky tiež, gratulujem veľmi dobrá voľba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna (upraveno) @AKUC tak po cca 2 rocnej skusenosti s Black Bay GMT nebolo, co riesit Upraveno 13. dubna uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 8 minutami, junior300 napsal: @AKUC tak po cca 2 rocnej skusenosti s Black Bay GMT nebolo, co riesit BB aj Pelagos mám na muške Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna @AKUC velmi dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna (upraveno) FXD Upraveno 15. dubna uživatelem hightower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Od té doby, co je mám, tak skoro pořád tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 43 minutami, Emiliano napsal: Od té doby, co je mám, tak skoro pořád tyto: Pěkně vyfoceno a super hodinky Zrovna v pátek jsem je měl opět na ruce a vedle nových BB58 GMT jsou za mě u Tudoru na topu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se