bacil.357 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warmarko Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Stále oblíbené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Po delším čekání konečne dorazil tah z US. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Ráno zazvonil kuriér…potešilo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Rano tez zazvonil,ze to nechal nekde na vratnici 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Panove,zkracuji u Bechyni tah jen tak u hodinek,ktere nebyly u nich zakoupene? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Tak mám sic 22cm ruku ale ty 41 bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu V 8. 11. 2024 v 16:45, korbos napsal: Po delším čekání konečne dorazil tah z US. Jak seš s ním spokojenej? Taky sem ho zvažoval, ale nejak furt nevím, jeslti se mi to líbí nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) před 12 hodinami, Moty napsal: Jak seš s ním spokojenej? Taky sem ho zvažoval, ale nejak furt nevím, jeslti se mi to líbí nebo ne Mám jej krátce, nicméně zatím spokojenost. Mám verzi, na kterou se montuje origo Tudor spona a díky tomu je potřeba si ohlídat obvod/tvar zápěstí - hodinky mám vždy na 6.hodině hodně zkrácené a jsem doslova na posledním dílku tahu, který bylo možné ještě odebrat. Jejich US spona mi připadá kratší, než origo Tudor, což by tomu možná pomohlo. Jinak tah je velmi pohodlný a připadá mi pohodlnější, než původní od Tudor. Hrany článků tahu mi připadají méně hladké a více se mi zachytávají do rukávu košile. Není to nic nesnesitelného, ale rozhodně jsem si toho všiml. Vzhledově mi připadají hodinky s tímto tahem takové více společenské a méně jako tooly. Což mně rozhodně nevadí, jelikož často nosím košili a sako. Bral jsem od nich i půl díl na origo Tudor tah a ten mi také velmi pomohl s nositelností origo tahu. Klidně napiš, co by tě ještě zajímalo. Upraveno 14. listopadu uživatelem korbos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu @korbosBral si ten z Uncle Strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 23 minutami, Moty napsal: @korbosBral si ten z Uncle Strap? Ano, tah i půl článek je Uncle Strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Monochrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Trocha burgundy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se