IzTaPa Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 courtesy of chronoshop.cz. vicero fotek a video s 'jumping hour' bud nasledovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Pěkný model a opě parádní fotka! Těším se na video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Bombove hodinky s bombovou komplikaci. Very pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Velice krasne, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Paráda, moje vysněná značka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 MS jde rok od roku nahoru. Dělá teď krásně oblekovky ve všech detailech. Snad časem prolomí tu jednoručkovost - tři ručky mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Jedna ručka je právě to co mi imponuje, obzvlášť v jejich designu mi tam prostě patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Krásný pouzdro, byť ten cifr mi teda moc nejede. Možná to bude naživo jiný kafe, ale takhle to na mě působí trochu lacině. A ty libový zvětšený fotky jsou příliš nemilosrdný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) jelikož jsem se nemohl dočkat aspoň nějakého videa tady jedno od Sorelle Ronco z Baselworldu: Jinak jumping hour by právě mohlo být řešení pro ortodoxní viceručkaře Upraveno 29. července 2015 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Jak se mi na prvni pohled libily, tak ted i po tom videu jsou snad lepsi zezadu. Ten predek mi prijde jako takovej nejakej nedodelanej polotovar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Měl jsem možnost mrknout na tyhle limitkové Salthora ED-SH902T, tak snad autor promine, když živou fotku nahraju sem. Kus 001/100. Řemen není původní. Majitel toužil po skeletonech s dobrým odečtem času, tak došel až k těmto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Waw, ani nevím proč, ale zatraceně se mi to líbí. Ten vkus se tady vážně časem mění a aniž by si to člověk nějak uvědomoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Super hodinky. Viděl jsem je naživo, a ve skutečnosti vypadají ještě lépe než na fotkách. A to i přesto, že tyto od IzTaPa jsou super. Samozřejmě zrovna tento model není pro každého, ale ten průhled na stojek, respektive komplikaci jumping hour je paráda. Mimochodem kdo si na jumping hour zvykne (a ono to jde zvyknout si velice rychle), tak si pak těžko bude odvykat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se