AndyAaron Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 tieto citizeny vyzeraju paradne. idem vygooglit viac foto zaujima ma porovnanie s skx009 Jsou moc pekny,hlavne se daj sehnat fakt levne,zpracovani je podle me o fous lepsi,jak SKX... Mrknete do meho vlakna - link dole v podpisu. Popsal jsem tam, proc jsem si vybral je a ne SKX... Priznam se, ze SKX009 jsem v ruce nikdy nemel, ale co se mi do ruky dostaly SKX399, tak bych ty Seika zas tak nezatracoval, minimalne designem. U tech citizenu je prijemne, ze nejsou tak proflakle a tak caste. Ony se totiz celkem blbe shani. A je taky nekolik variant. Musel bych mit v ruce i SKX009, abych byl schopny rict, ktere jsou lepsi...
Jeronimo Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Tak já taky něco přidám, když už jsem to koupil. nosí se to tuze hezky. 38 mm, safír, keramika, 600 m wr, no nekup to. Ty jsou parádní. Upraveno 23. září 2015 uživatelem filo-boxer
moravep Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 neviem preco som si ich nikdy nejako nevsimal. vyzeraju hadam aj lepsie ako skx009 přiznám se , že mě se teda víc líbí seiko. ale to bude tím, že sám mám skx013
ave1112 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak ja tu tiez nieco supnem:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
olinka Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Moj novy prirastok a zaroven dakujem Davidovi(Financ),ze mi ich pustil.Ideal na moju detsku ruku... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
emef Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Moj novy prirastok a zaroven dakujem Davidovi(Financ),ze mi ich pustil.Ideal na moju detsku rukuSupr! Skoda, ze jsem tomu Financovi nenapsal driv. ale uzivej a az te to bude nudit, vzpomen si na nas, na me. Jinak tady mate obrazky tech Wardu z boku. Foceny ted jeste v posteli.
Jeronimo Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Moj novy prirastok a zaroven dakujem Davidovi(Financ),ze mi ich pustil.Ideal na moju detsku ruku...Sedí ti perfektně. Emef, udělej jim chlubící vlákno. Připadají mi zajímavější než Longines Hydroconquest 39mm, takže mám brouka v hlavě.Jinak tady mate obrazky tech Wardu z boku. Foceny ted jeste v posteli.
potemnik Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ty Zeno diver nejsou spatny, ale za tu cenu bych nebral.
Martin79 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Longines HC Quartz 39mm, pořád mi dělají radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Longines HC Quartz 39mm, pořád mi dělají radost! parada!
Roman-ZA Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Ty Zeno diver nejsou spatny, ale za tu cenu bych nebral.Preco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se