Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tieto citizeny vyzeraju paradne. idem vygooglit viac foto  :clap:  zaujima ma porovnanie s skx009

Jsou moc pekny,hlavne se daj sehnat fakt levne,zpracovani je podle me o fous lepsi,jak SKX...

Mrknete do meho vlakna - link dole v podpisu. Popsal jsem tam, proc jsem si vybral je a ne SKX...

Priznam se, ze SKX009 jsem v ruce nikdy nemel, ale co se mi do ruky dostaly SKX399, tak bych ty Seika zas tak nezatracoval, minimalne designem. U tech citizenu je prijemne, ze nejsou tak proflakle a tak caste. Ony se totiz celkem blbe shani. A je taky nekolik variant. Musel bych mit v ruce i SKX009, abych byl schopny rict, ktere jsou lepsi...

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak já taky něco přidám, když už jsem to koupil. :) nosí se to tuze hezky. 38 mm, safír, keramika, 600 m wr, no nekup to. :D

Ty jsou parádní.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

neviem preco som si ich nikdy nejako nevsimal. vyzeraju hadam aj lepsie ako skx009

přiznám se , že mě se teda víc líbí seiko. ale to bude tím, že sám mám skx013

Odesláno

Moj novy prirastok a zaroven dakujem Davidovi(Financ),ze mi ich pustil.Ideal na moju detsku ruku

Supr! Skoda, ze jsem tomu Financovi nenapsal driv. :D ale uzivej a az te to bude nudit, vzpomen si na nas, na me. ;)

Jinak tady mate obrazky tech Wardu z boku. Foceny ted jeste v posteli. :)

aef85ebd72628102156d569aad372f97.jpg

7777bf39082ebd40d40a18666b7d388e.jpg

Odesláno

Moj novy prirastok a zaroven dakujem Davidovi(Financ),ze mi ich pustil.Ideal na moju detsku ruku...

Sedí ti perfektně. :)

Emef, udělej jim chlubící vlákno. Připadají mi zajímavější než Longines Hydroconquest 39mm, takže mám brouka v hlavě.

Jinak tady mate obrazky tech Wardu z boku. Foceny ted jeste v posteli. :)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...