Honza49 Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 2Kid_A Clo nebyllo, protože to nebylo přes 6000,- , celníkovi ráno nevynadala manželka, svítilo sluníčko a velitel měl dovolenou
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 >>> MiSyk: - no, z hlediska kvality či poměru výkon/cena si určitě nekoupil špatně, ale když už si to tak slibně začal poptávkou po těch automatech, trochu si mě zaskočil tou závěrečnou kvartzovou exekucí - pokud netrpíš jako mnozí na tomto fóru chorobou "švýcarský COSC certifikaty" a přitom si koukal po automatech, mohl si cca 5-ti, či 6-ti tisícema zabít dvě mouchy jednou ranou bombou přezdívanou "Seiko Samuraj", jako to udělal např. "safi" - viz odkazy: http://www.chronomag.cz/clanek/2006-02-06/...ko-samurai.html http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=838
Viktor Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Ale pokud jsi chtěl chrono, pak jsi udělal dobře. Tenhle model je IMHO "best value" mezi quartzovými "pilot" chronografy.
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 z popisu a vyobrazenejch modelů na začatku jsem usoudil, že v zorným poli nebyly ani tak stopky, jako spíš ten automat...
Kid_A Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 2Kid_A Clo nebyllo, protože to nebylo přes 6000,- , celníkovi ráno nevynadala manželka, svítilo sluníčko a velitel měl dovolenou kruciš, takže clo zase čeká na nás, co nemáme štěstí, nemáme dovolenou a nesvítí nám sluničko:)
MiSyk Odesláno 12. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 No, nakonec jsem vážně změnil záměr. Chtěl jsem chrono a ALARM !, ten hlavně. Sice se podle něj nebudím, ale nebudu přece puntičkář ... .Takže jsem zvolil tenhle typ. Jediný malinký mínus bych udělil sklíčku, které není pod úrovní otočně lunety, naopak, tak dvě desetinky "vyčuhuje". To jsem před nákupem nevěděl, ani z fotek to nebylo patrné. (Očekávám odpověď, že Samuraie a Monstery to mají , já vím...) No a co je nejhorší, ty automaty jsem z hlavy nepustil... ne,ne. Ale pokukuju úplně v jiný třídě... Prostě past jménem CHRONOMAG sklapla. No co vám ale o tom budu povídat :)
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 >>>MiSyk: tak si měl napsat rovnou, že chceš "alarm", to se dá taky řešit mechanicky - např. tyto Fortisky http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=15281#p15281 ale nic ve zlým, taky mám nějaký "quartzky", ale musí to být vždy doplněno adekvátní dávkou mechanik ...a s tím sklíčkem si nelam hlavu, rozhodně to není závada, mám též jedny s tímto "jevem"
afrikab Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Hezke hodinky, jen nechapu. Proc o nich neni na strankach Seika zadna zminka... 1
CzechJoker Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 (upraveno) Dnes jsem si tyto hodinky (SNX425K2) objednal a docela se na ně těším (mám rád tmavé ciferníky a jednoduchý, snadno čitelný design s masivními ručičkami). Cena je na automat velmi příjemná, navíc vzhledem k tomu, kudy se občas plazím a v čem se hrabu budou určitě příhodnější, než vykrášlené tisotky. Původně jsem chtěl nějakou reminiscenci na B-uhr, ale tak nějak jsem tomuto neodolal. (Bohužel modely SNK, které se designem víc blíží b-uhr mají na 21jewels.com nedostupné). Tento typ hodinek je možná díky velikosti vhodný pro starší dítě nebo zodolněnou manželku Upraveno 1. března 2008 uživatelem CzechJoker
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Jako majitel hodinek této značky je mohu jenom doporučit. Osobně bych volil asi jiný model, ale to je pouze věc subjektivního vkusu a také dávám přednost kovovým tahům, které jsou prakticky nezničitelné narozdíl od jiných materiálů. A jak vam drzi povrch?
skik Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 (upraveno) Ahoj, obracím se s dotazem na majitele Seiko Military. Mně právě jedny došly (z 21jewels) a při plném vytažení korunky jdou ručičky nastavovat ale vteřinovka normálně pokračuje v chodu. Je nefunkční hacking normální (či má jej tento strojek vůbec), nebo mě čeká návštěva hodináře? Upraveno 31. března 2008 uživatelem skik
Radimk Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 7S26 hacking nemá, funkce je normální jak ji popisuješ. Pročti si to tady naokolo. Vteřinovka "jde zastavit" MÍRNÝM tlakem na korunku z boku. Názory se na to různí, ale (prý) to funguje. Nebo ještě lehce posunout nazpět- prostě seřizovat při zpětném chodu... Ten kalibr je natolik prověřený, že je až blbuvzdorný..., takže se neboj
skik Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 (upraveno) Super, moc děkuji za rychlou odpověď. Přesně toto jsem potřeboval Okolo jsem trochu hledal ještě když jsem se rozhodoval, zda si tyto hodinky pořídit, ale toto mi nějak uniklo - mrknu ještě jednou. EDIT/ tak chybka byla, že jsem hledal hodinky podle názvu (seiko military) a ne i témata s názvem kalibru. děkuji ještě jednou za upozornění Upraveno 31. března 2008 uživatelem skik
Sovík Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 (upraveno) A jak vlastně takové hodinky fungují, když je nepohání baterie ani nejsou natahovací? Upraveno 19. října 2008 uživatelem Sovík
CzechJoker Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 A jak vlastně takové hodinky fungují, když je nepohání baterie ani nejsou natahovací? Sluneční kolektorek + akumulátor, mechanický převod pohybu na elektřinu + akumulátor, automatický nátah, přesýpací hodiny, sluneční hodiny. Je toho spousta.
Sovík Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 Sluneční kolektorek + akumulátor, mechanický převod pohybu na elektřinu + akumulátor, automatický nátah, přesýpací hodiny, sluneční hodiny. Je toho spousta.Dík za reakci, já myslel konkrétně u těchto: http://aukro.cz/item458233497_seiko_military_automatic.html
Cidlo1 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Ahoj, líbí se mi tyhle hodinky(3 verze) a vyjdou jen na 1600,- Kč. Je dobrej nápad se tímto "levným" způsobem seznámit s automatickými hodinkami nebo ne? (Zatím mám jen CERTINA Quartz). Je mi jasný, že to není to nejlepší "vybavení", ale spíš mi jde o názory, jestli to nebudou vyhozený peníze. Děkuji. ... jsou i jiný provedení Our Price: US$65-69 Seiko Military Automatic SNK805K2 Type: Military Movement: Automatic Calibre: 7S26 (21 Jewels) Dial: Green dial with day/date display Crystal: Hardlex Case: Stainless steel sandblast finish with see-thru caseback Case diameter: 36mm Case thickness: 11mm Water resistance Bracelet/Strap: Matching color nylon strap Já jsem koupil na Aukru tyto http:/www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=988&start=1&getbrand=0&getproducttype=8 bohužel v provedení P1, t.j. s ocelovým náramkem. Lepší jsou s nylonovým. Nejsem příznivcem quartzek, ale líbily se mi velmi. Vypadají větší než ve skutečnosti jsou.
horal Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) Objevil jsem tahle zajímavá - Seiko 5 Sports Military Automatic 100m 23 jewels Pokud to už někde, bylo tak se omlouvám. Model # : SNZG07K1 - Khaki dial / Nylon Strap << click here to see more scans >> Model # : SNZG09K1 - Green dial / Nylon Strap << click here to see more scans >> Model # : SNZG11K1 - Blue dial / Nylon Strap Model # : SNZG13K1 - Black dial / Stainless Steel Band << click here to see more scans >> Model # : SNZG15K1 - Black dial / Nylon Strap Model # : SNZG17K1 - Black dial / Full TiCN coating << click here to see more scans >> Condition : New in box Water Resistant :Up to 100 m Movement : 7S36 - 03J0 Material : Hardlex Crystal Case : 42 mm x 12 mm thickness (w/o crown) Case : 45 mm x 12 mm thickness (w/ crown) High luminous full Arabian numberals and markers for all models except SNZG07K1 Price : Nylon Strap version: US$125 + US$25 ( delivery via Fedex to USA ) or US$33 ( Fedex postage to most European countries ) Price : Stainless Steel band version: US$135 + US$25 ( delivery via Fedex to USA ) or US$33 ( Fedex postage to most European countries ) zdroj: http://www.roachman.com/seiko/military/seiko-military.html Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem horal
ElG Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) Divery s military ciferníkem Jaký je to typ? Nejsou to diversky, ale sportsky. Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem ElG
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se