Přejít na obsah

tommas4

Doporučené příspěvky

Já to tak chápu, že ten trojúhelník bez bodu bude luminescentní (jestli ne, tak je to fakt fail), ale i tak mi přijdou ty hodinky divný, fórový....prostě se to nepovedlo.

Hned co jsem je viděl, tak jsem si vzpomněl na hodinky Jamese Bonda ve hře Goldeneye na Nintendu 64.... když jste pauzli hru, vybírali zbraně atd, přepl se ten režim jakože do jeho hodinek a hra se zastavila....

post-32970-0-54104900-1462365289_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-22647-0-44449100-1462628013_thumb.jpgpost-22647-0-04855700-1462628015_thumb.jpg

Auf die Tauchzeitlünette aus Keramik sind Minutenzahlen in den Farben der Olympischen Ringe lackiert, und das ebenfalls lackierte Zifferblatt erinnert an die wellenförmigen Mosaike auf den Bürgersteigen an der Copacabana. Den Stahlboden zieren das Emblem der Olympischen Spiele 2016 sowie die individuelle Limitierungsnummer. Dahinter arbeitet das Omega-Automatikkaliber 2500 mit der markentypischen, besonders präzisen Co-Axial-Hemmung. Die Seamaster Diver 300M ?Rio 2016? Limited Edition besitzt ein Heliumventil und hält bis 300 Meter dicht. Sie kostet genau 4.000 Euro.

http://www.watchtime.net/nachrichten/omega-seamaster-diver-300m-rio-2016-limited-edition/?utm_source=watchtime_weekly_nl&utm_medium=email&utm_campaign=wie-uhren-kaufer-2016-profitieren-060516

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Ty vlnky jsou nějaký divný.

Jinak použití olympijských barev na lunetě mi přijde jako dobrý nápad. Na olympijskou limitku, kterou si stejně nikdo normalní nekoupí, úplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...