Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Trošku jim v tom článku nesedí počet kusů do limitky, píšou 3016, na dýnku je 2016...asi jim na nějakym tom litru nesejde dík za opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Ty vlnky vypadaj, že jsou jen namalovaný, škoda :-( Upraveno 4. května 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 To je asi počítaná rezerva na noční směnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Ještě se tak dívám, že na lunetě chybí lumibod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Ještě se tak dívám, že na lunetě chybí lumibod Oni s nim měli v Číně při výrobě fejků velký problémy, ne a ne ho okopčit, tak jim to Omega nakonec usnadnila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Oni s nim měli v Číně při výrobě fejků velký problémy, ne a ne ho okopčit, tak jim to Omega nakonec usnadnila.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Posledni dobou ujizdim na SMP, takze by se mi olympijska limitka mela vlastne libit. Ale podle fotek jsou ty vlnky snad opravdu jen natisteny a to ty hodinky proste naprosto srazi- bud pravy vlnky nebo klasicky lesteny zrcadlo, nic mezi tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Omega je pro cirkusáky, to mě nikdo nevymluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Naprostý souhlas se sashatorem! Todle se prostě nepovedlo a vypadá to jak nějaký fejk + i ten lumi bod o kterém už se tu psalo..ne todle je prostě špatně a to mám SMP tak rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Ještě mě napadlo zda nemůže být lumi samotný trojúhelnik + stupnice lunety? Nechce se mi věřit, že by něco takovýho Omega vypustila :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Já to tak chápu, že ten trojúhelník bez bodu bude luminescentní (jestli ne, tak je to fakt fail), ale i tak mi přijdou ty hodinky divný, fórový....prostě se to nepovedlo.Hned co jsem je viděl, tak jsem si vzpomněl na hodinky Jamese Bonda ve hře Goldeneye na Nintendu 64.... když jste pauzli hru, vybírali zbraně atd, přepl se ten režim jakože do jeho hodinek a hra se zastavila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 vypada to jek pro decka na piskoviste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Auf die Tauchzeitlünette aus Keramik sind Minutenzahlen in den Farben der Olympischen Ringe lackiert, und das ebenfalls lackierte Zifferblatt erinnert an die wellenförmigen Mosaike auf den Bürgersteigen an der Copacabana. Den Stahlboden zieren das Emblem der Olympischen Spiele 2016 sowie die individuelle Limitierungsnummer. Dahinter arbeitet das Omega-Automatikkaliber 2500 mit der markentypischen, besonders präzisen Co-Axial-Hemmung. Die Seamaster Diver 300M ?Rio 2016? Limited Edition besitzt ein Heliumventil und hält bis 300 Meter dicht. Sie kostet genau 4.000 Euro.http://www.watchtime.net/nachrichten/omega-seamaster-diver-300m-rio-2016-limited-edition/?utm_source=watchtime_weekly_nl&utm_medium=email&utm_campaign=wie-uhren-kaufer-2016-profitieren-060516 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 velmi sa mi pacia subciferniky na MkII., prijemny a decentny odkaz na sport. vsetky ringy samozrejme v tych správnych materiáloch, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 http://timeandtidewatches.com/my-week-with-the-omega-seamaster-diver-300-rio-2016-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ty vlnky jsou nějaký divný.Jinak použití olympijských barev na lunetě mi přijde jako dobrý nápad. Na olympijskou limitku, kterou si stejně nikdo normalní nekoupí, úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 ale lumi bod tam nechat mohli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se