xmenm05 Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 http://www.aukro.cz/item240576640_primky.html http://www.aukro.cz/item243996205_prim_orlik.html Co si o tom myslet???
Stoner Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Co by se dělo, zachvátila nás epidemie Prim. Já sháněl po bazarech a zastavárnách Sporty II a všude se jen smáli, že už jsem několikátý ten den.
xmenm05 Odesláno 14. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2007 (upraveno) Stoner napsal: Co by se dělo, zachvátila nás epidemie Prim. Já sháněl po bazarech a zastavárnách Sporty II a všude se jen smáli, že už jsem několikátý ten den. No, jenže sportů se po světě fláká hromada (jaké sháníš? něco málo mám ...), zatímco orlíků ne ... Upraveno 14. září 2007 uživatelem xmenm05
mnovace Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 No jo jenže ty orlíky nikdo nechce. Projdi fórum a tuším Bubák se je pokoušel prodat a bez úspěchu, proto je cena tak nízko.
VS Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Zdá se mi to nebo jsou opravdu na lunetě rezavé? A čísla kromě 50 jsou smazaná.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 QUOTE(VS @ 14.9.2007 - 19:05) 113683[/snapback]Zdá se mi to nebo jsou opravdu na lunetě rezavé? A čísla kromě 50 jsou smazaná.Čísla jsou všechna, záleží na úhlu záběru. Luneta rezavá není, je dohněda, zase je to nafocením. A ty fotky jsou hodně nekvalitní, možná proto, že Aukro povoluje jen do určité velikosti (myslím Mb). A abys měl obrázek o takových rozměrech, musíš ho hodně ořezat na kvalitě.
BUBÁK Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 mnovace napsal: No jo jenže ty orlíky nikdo nechce. Projdi fórum a tuším Bubák se je pokoušel prodat a bez úspěchu, proto je cena tak nízko. ,,Aktuální" informace- prodáno v lednu 2007.
cali Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Neviem co proti tym hodinkam mate. Podla mna su to najpodarenejsie novodobe primky, byt to na mne tak odstranim ten vycnievajuci cudlik na lunete a budu dokonale. Paci sa mi velkost, puzdro, aj ten swiss stroj by som ustal, len cifernik na mna posobi trochu lacno, ale to je mozno len moj dojem ..... Som zvedavy za kolko sa predaju, podla mna tak okolo 15-18K by to bola este dobra kupa.
peter34 Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 cali napsal: Neviem co proti tym hodinkam mate. Podla mna su to najpodarenejsie novodobe primky, byt to na mne tak odstranim ten vycnievajuci cudlik na lunete a budu dokonale. Paci sa mi velkost, puzdro, aj ten swiss stroj by som ustal, len cifernik na mna posobi trochu lacno, ale to je mozno len moj dojem ..... Som zvedavy za kolko sa predaju, podla mna tak okolo 15-18K by to bola este dobra kupa. To je pravda, z kolekcie PRIM sa mi asi najviac páčia, ale ciferník vyzerá ako za 5 korún, aj to neviem či som cenu ešte neprehnal
Foundryman Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 A ručky jako vystřižený nůžkama z plechu...
xmenm05 Odesláno 15. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2007 (upraveno) mnovace napsal: No jo jenže ty orlíky nikdo nechce. Projdi fórum a tuším Bubák se je pokoušel prodat a bez úspěchu, proto je cena tak nízko. Já bych je bral, rvu si vlasy, že mi ty první utekly ... Navíc je to ten stejný prodejce ... kde je bere? Osobně je považuju za jedny z nejhezčích primek. Upraveno 15. září 2007 uživatelem xmenm05
Luk Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Jsou to pořád ty samé jen špatně čteš. viz: Vazeni pratele,jiste jste si vsimli,ze tytez hodinky byli pred dvema dny stazeny z aukce.Bylo tak ucineno s laskavym svolenim posledniho nejvyse prihazujiciho.Vzhledem k neustalym dotazum o kvalitnejsi fotogfrafie,a vzhledem k nemoznosti menit jak fotografie tak popis v puvodni aukci,zaciname jeste jednou,a to od posledni dosazene ceny.
xmenm05 Odesláno 17. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Luk napsal: Jsou to pořád ty samé jen špatně čteš. viz: Vazeni pratele,jiste jste si vsimli,ze tytez hodinky byli pred dvema dny stazeny z aukce.Bylo tak ucineno s laskavym svolenim posledniho nejvyse prihazujiciho.Vzhledem k neustalym dotazum o kvalitnejsi fotogfrafie,a vzhledem k nemoznosti menit jak fotografie tak popis v puvodni aukci,zaciname jeste jednou,a to od posledni dosazene ceny. Aaaaaha, diky.
techlak Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Tak nakonec to dopadlo takto Aukce: PRIM ORLÍK (č. 243996205), které jste se účastnil, byla v rozporu s Obchodními podmínkami. Z tohoto důvodu byla smazána zaměstnanci Aukra, prodejce obdržel e-mail s detailním vysvětlením důvodů pro smazání aukce. Vaše nabídka bude zrušena, takže není důvod pro dokončení transakce.. Spoléháme na Vaše pochopení a omlouváme se za případné potíže, které vám vznikly. V případě jakýchkoliv pochybností se na nás prosím obraťte pomocí kontaktního formuláře.
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 http://www.aukro.cz/item245934280_prim_orlik.html
vor Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Cena pořád vyšší. On snad zkouší, kolik jsou lidi ochotni za ně dát.
cali Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Suhlasim s Vorom bude to nejaky vycuranec, navyse za cenu okolo 20K by sa uz oplatilo pouvazovat skor nad novymi s nejakou tou individualizaciou. Za nove chcu nejakych tusim 35 to je sice dost ale zase bude mat clovek svoje hodinky rovno od vyrobcu a nebude riskovat natahovanie sa so smelinou, ktora ich bohvie kde ziskala a boh vie pre co predava.
lykarian Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 xmenm05 napsal: No, jenže sportů se po světě fláká hromada (jaké sháníš? něco málo mám ...), zatímco orlíků ne ... sháním Sporty I. na renovaci, nemáš nějaké do 2000,- dík :-)
techlak Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Tak to je opravdu "seriozní prodejce" .No nic,měl jsem na ně zálusk ....
xmenm05 Odesláno 18. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2007 lykarian napsal: sháním Sporty I. na renovaci, nemáš nějaké do 2000,- dík :-) Bohuzel, nejsou ... pokud je chces na renovaci, tak klidne neco zaukra, v supleti mam sport II ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se