Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napřed limit 3 tácy, teď už 2 tácy a za chvíli to bude do litru, ne? :D To snad nějaký digi Casio s 10 year battery, to by za tu cenu mohlo tak klapnout. A ten pásek na Pulsarech je úplně v pohodě, není to takovej ten trhač chlupů se skládaným plechem, ale pěkně zadělaný, byť třeba plechařina (ale za ty prachy co by taky člověk chtěl, že?).

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 22. 12. 2018 v 13:29, Pepino777 napsal:

Uz nechci chrono. Chci neco jednoducheho na noseni do prace max do 2 tis a to solary asi nesezenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jen pro zajímavost, ty mnou postované Casia mají celý kalibr i s panelem od Citizenu a akku Panasonic MT 920.

Odesláno
  V 22. 12. 2018 v 18:41, Frostie napsal:

Jen pro zajímavost, ty mnou postované Casia mají celý kalibr i s panelem od Citizenu a akku Panasonic MT 920.

To zni dobre. Ale asi je potrebuju videt nazivo. Na obrazku se mi strasne nelibej.

Odesláno

Vidím to takto: buď zdvihnúť rozpočet, alebo zdvihnúť kotvy a odplávať z chmagu, lebo toto bude len začiatok ... :)

Odesláno

Hlavně to do práce moc neřeš. Klidně i ty Pulsary... Pak se rozhlídneš a uvidíš:) U nízkonákladovek dlouho nepřešlapuj, nebo to nerozlouskneš a každá volba bude špatně.

Odesláno

Vsak jo. Jen mi slo o to aby se z toho nevyklubalo neco co je na tom kvalitou treba jako lennox na ktery jsem tu nasel spoooooustu spiny. Ale o pulsaru jsem celkove nic moc nenasel. Krom toho ze se pod to podepisuje seiko.

Odesláno

Zdravím,

sháním hodinky podobného ražení, proto nechci zakládat nové téma, ale využiji toto. Pročítal jsem ho celé a zkoušel i hledat, ale odpověď jsem nenašel.

V současnosti nosím už skoro 10 let Casia AQ 164W 1A, fungují stále dobře, ale už mají hodně za sebou a taky bych rád měl na ruce něco elegantnějšího, co by nevypadalo špatně ani k obleku.

Moje požadavky jsou:

- Quartzový strojek

- Spíše elegantní vzhled

- Datumovka

- Kožený řemínek

- Vodotěsnost 50 nebo 100m

- Cenově do 4 tis.

- A hlavní věc, která mi komplikuje zužuje výběr: osvětlení - u současných hodinek jsem si na něj hodně zvykl a využívám ho, hodinky noším většinou pod rukávem, tak si myslím, že by se lumi nezvládlo nasvítit tolik, aby bylo užitečné.

Zatím mám vyhlédnuté tyto: https://www.helveti.cz/casio-efr-547l-7a zkoušel jsem je dnes na ruce a sice byly trochu mohutnější, ale celkově jsem z nich měl dobrý pocit a naživo se mi líbily. Sice bych dal přednost nějakým méně mohutným, ale s osvětlením jsem nic jiného nenašel. Proto bych se rád zeptal na nějaké další tipy, jaké hodinky by mohly splňovat mé požadavky. Díky :)

Odesláno

Díky za tip, Frostie, ale uvědomil jsem si, že jsem zapomněl upřesnit, že chci kupovat v rámci ČR, ideálně u některého z doporučených prodejců Casia dle jejich stránek (ty Edifice, co jsem dával link, jsem zkoušel v Planeo Quick Time v brněnském Futuru, nejspíš bych je bral přímo odtamtud).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...