Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jsem letitý čtenář chronomagu a před lety jsem si kvůli němu koupil první automaty, nicméně doba trochu nazrála a jsem tady zpět a vybírám.. :-)

1) GRAND SEIKO SBGA031 - nejdřív jsem chtěl v podstatě jenom tyto, (nebo GP Sea Hawk II)

2) GIRRARD Perregaux NEW SEA HAWK - nejdřív se mi vůbec nelíbily, ale později jsem k nim nějak přičuchl a dlouho byly mými favority.. :-)

Dnes se zase trochu vracím k Seiko, ale trochu se bojím, že budou dost velké.

V podstatě uvítám i jinou alternativu: Dříve např. Perrelet Turbine diver, později bílé IWC Aquatimer 2000, dnes třeba GP Laureato Big Date apod., RLX asi nedám.. :-)

Požadavky wr100m, strop dle 1)a2) :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ty Seika maji jednu chybu.... Ze existuje jejich limitkovej bratříček sbga071... A asi bych pak vzdycky myslel vic na nej :-)

(Ja bych ty limitky zakazal.. Stejne jako ty internety :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

tak ty uz jsou stejne vyprodany a i kdyby nebyly, tak 031 jsou hezci

Ty Seika maji jednu chybu.... Ze existuje jejich limitkovej bratříček sbga071... A asi bych pak vzdycky myslel vic na nej :-)

(Ja bych ty limitky zakazal.. Stejne jako ty internety :-)

Odesláno (upraveno)

mas pravdu, tak pak bych se rozhodnul podle toho jak by me sedely na ruce, jak rikam, oboje jsou perfektni, ale koukam ze ty GP jsou o dost drazsi, takze GS je jasna volba ...

GP jsou k mání i na tahu

Upraveno uživatelem blackhead
Odesláno

Taky bych bral GS:).

Odesláno

Blancpain is too much poshy.. :-D

poshy je to posledni co by me u BP napadlo.

z vyse uvedenych bych vzal GPcka - myslim, ze jsou jedny za rozumnou cenu v inzerci.

Odesláno

Ty GP maj sice moc zajímavý pouzdro(mimo jiné),ale já třeba hrubě nerad tenhle typ uchycení náramku/kůže,vadí mi to třeba i u Ingů,prostě není nad klasický nožky.Jinak jsou to parádnický hodinky,o tom žádná.Já bych s tímhle budgetem šel do těch GS,to už je hi-tec jako kráva,ale chybu rozhodně neuděláš ani v jednom případě...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...