fantozzi Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Vzhledem k tomu ze jsem doted nosil hodinky na kuzi a teprve nyni si poridil prvni hodinky na tahu, stale bojuji s jeho velikosti (je to o zvyku). Uz 2x jsem byl upravovat jeho delku - jednou mi hodinky padaly pres zapestni kustky, jednou me zase po nejakem case zacaly tlacit. Chci se proto zeptat jak nosite hodinky na tahu vy? Vim ze to musi byt vzdy o pohodlnosti, ale jen tak ze zvedavosti Takze: 1) zkracene tak, aby zustaly pevne na ruce a samovolne nepadaly pres zapestni kustky 2) volne, mezi zapestnimi kustkami a dlani
Diamondking Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Č. 2 je správně Já myslím, že kůže pevně a "železo" volně.
Arthur N. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 řemen 1) tah 2) - ale to už bylo dávno, co jsem jej nosil
PhoeniX Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Koukám, že "na věšák" je to hodně populární.
skalis Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Povolene plandajici hodinky na kovovem naramku (tahu) nemam rad. Nosim sice jen jedny hodinky, ale mam je zhruba stejne tesno jako kozene remeny. Klika je, ze sla delka nastavit uplne akorat, ani netlaci ani neplanda.
Radius Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Vždycky jsem nosil hodinky na koženém řemenu "na pevno". Je to tři měsíce, co jsem si pořídil vysněné diversky na tahu, zkrátil je o dva články a půlčlánek u spony ještě "doladil" a stejně dál bojuju s délkou. O článek zkrá*** už by mi škrtilo ruku, ale takhle jsou volnější. pouzdro se mi nepřetáčí kolem dokola, jezdí jen asi cenťák nahoru a dolu (přes klouby nejdou), tah drží na místě, takže to beru jako osobní stihomam, kterej mám ze zvyku, že na řemenu se mi předchozí hodinky nehly. jinak jsou rána, kdy si vezmu hodinky a prsten a obojí se ani nehne a naopak dny, kdy se mi hodinky hejbou a prsten sklouzává... Problém mám spíš s váhou, nemůžu si zvyknout, x-krát denně hodinky sundávám v kanclu a odkládám, na druhou stranu hodinky na řemenu už kvůli tomu leží tři měsíce v šuplíku, protože s nimi nemám pocit, že mám na ruce "kus nábytku". Kolega v kanclu střídá Junkers, Fortis a Hanhart, ať už na řemenu či tahu, vše nosí volně tak, že má puzdro hodinek zespodu ruky a to já bych zešílel, vadí mi to i když to vidím na něm
Návštěvník Tada Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Napevno, jediné Steinharty mají málo direk v řemínku tak mi padají hodně nízko a dost mě to rozčiluje...
mik@ Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 tah na pevo je imho celkom neprijemne, takze moznost 2, ale zas, ne tak, ze mam 2clanky naviac... proste tak akurat
kejklik Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Já osobně je nosím hlavně ciferníkem nahoru, i když u některých strojů by nebylo špatné je nosit i obráceně.
Pavel K. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Zásadně na pevno. A je jedno na čem je nosím. Z plandajících hodinek nemám dobrý pocit a hlavně mě vadí když je mi třeba zima a hodinky mám volnější tak se mě snáží točit kolem ruky.
Yvaine Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Dle ročního období nemám rád když se mi pod utaženým řemenem či tahem potí ruka.
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Většinou napevno - kožený řemen a guma/silikon a jedny na tahu mám volnější.....
dusko Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 kozenny remen na pevno, tah volnejsie 3.) na krku na velkej retazi ako spravny "RAPer" ;-)
M916 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Napevno, nesnáším plandající hodinky a nedělá mi ani dobře, když to vidím na někom cizím. Připadá mi to obdobné, jako kdybych ve svém věku nosil rozkrok kalhot u kolen. Proto jsem i přestal nosit kov, jelikož se mi obvod zápěstí dost mění v závislosti na okolní situaci a bylo těžké ho pořád regulovat...
mirek889 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Já teda napevno. Nosim většinou masivní hodinky a mě by rozčilovalo, kdyby mi na ruce plandalo 200g!...ono je to pak celkem cí***
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 M916 napsal: ....... jelikož se mi obvod zápěstí dost mění v závislosti na okolní situaci a bylo těžké ho pořád regulovat... Tomu se říka Jo-Jo efekt
Traveller Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Napevno, ale neškrtím si ruku. Obvod zápěstí se mi v závislosti na čase nemění, takže přesné seštelování není problém...
Gilius Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 protože mi často otéká zápěstí,tak z nutnosti mám tah volnější......kůži nenosím vůbec,NATO a VELCRO strapy nosím těsnější.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se