miris Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Řemen i tah nosím raději na pevno (je to na zvyku). Nemám rád když mi kloužou nekontrolovaně cikcak na ruce. Navíc bych měl strach, že je budu mít brzo otlučené od stolu apd.
PetrH Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 jj, je to tezke, nosim tah za 2) ale treba u Seiko Monster to byl ve vode problem, kdyz clovek hodne ohne zapesti, treba aby se odrazil odedna, tak se tah napinal a hodne to prekazelo:-(
Churchill Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Tah na volno, řemen na těsno. A neopálené místo na ruce zakrývám hodinkami
Matthew Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Sportovní hodinky kovový pásek na volno. To je moc chytrý, protože mi padaj až ke dlani a při jizdě na kole mi to rve do ruky:D.
JakuP Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 (upraveno) Kůži natěsno, kovový tah malilinko volnější, ukazovák pod něj pohodlně nestrčím, to ne. Plandání kdyžtak řeším tím, že hodinky posunu na ruce nahoru :-) Upraveno 2. srpna 2009 uživatelem JakuP
OravskiPetr Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 1.) hodinky zasadne napevno, volne mi silene vadiiiii
JII. Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Stejně jako OravskiPetr. Nemám rád hodinky volně, takže napevno. Lépe to i vypadá.
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Sorry za mirne OT: Tak dneska si me vzal p. reditel na stranu, a povidal ze jsem jedinej kdo nosi pri praci hodinky a jestli vim, ze by se to nemelo ( jasne ze to vim, ale tak nejak se mi je nechce sundavat).... Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 kibi napsal: co nosit cibule? Bohuzel , cibule me zatim nijak neberou..... Napadlo me neco jineho, vzhledem k tomu ze jde o to neposkodit vyrobek, pouziju potitko jak maj tenisti a pretahnu ho pres hodinky - nekde jsem to zahledl.
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Zajimavy , diky kibi. Uvidim jak se osvedci potitko a kdyztak to vokouknu.
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 v A-stánu taky,brácha takhle nosí Luminoxy.....
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 A to je na suchej zip nebo jak to funguje? Muzete nahodit odkaz prosim....
bandicoot Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Teď ve vedrech mám i kůži povolenou o jednu dírku. A dneska jsem hodinky měl asi půl hoďky dýnkem nahoru...
Lovap Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Normálne, ciferníkom hore :-) napríklad moja mama nosí hodinky zásadne naopak - hodinky má na opačnej strane ako sa normálne nosia, teda zo spodnej strane zápästia. A čo sa týka voľnosti - no ja mám radšej keď je náramok aj remienok voľnejší - nemám rád utiahnuté hocičo na sebe.
Bonebreakers Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Sportovni s kaucukovym natesno, ostatni s kozenym take natesno cifernikem nahoru
tarmi Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Ciferníkem nahoru. Co se týče těsnosti, tak to nosím tak, aby když roztáhnu prsty na ruce (to mám max obvod zápěstí), byl řemínek akorát napnutý kolem ruky, ale nesmí se zaříznout. Když pak prsty povolím, řemínek se trošku uvolní a to je pro mě ideální na nošení. Nosím jen kůži a silikon.
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 fantozzi napsal: Vzhledem k tomu ze jsem doted nosil hodinky na kuzi a teprve nyni si poridil prvni hodinky na tahu, stale bojuji s jeho velikosti (je to o zvyku). Uz 2x jsem byl upravovat jeho delku - jednou mi hodinky padaly pres zapestni kustky, jednou me zase po nejakem case zacaly tlacit. Chci se proto zeptat jak nosite hodinky na tahu vy? Vim ze to musi byt vzdy o pohodlnosti, ale jen tak ze zvedavosti Takze: 1) zkracene tak, aby zustaly pevne na ruce a samovolne nepadaly pres zapestni kustky 2) volne, mezi zapestnimi kustkami a dlani to je docela zajimave tema. nosim v posledni dobe pilotky citizen na ocelovem tahu. v urcitou deni dobu se drzi pevne na ruce pred zapestim, nekde tam kde maji asi hodinky byt. no a treba rano je mam volnejsi mezi zapestim a kustkami na dlani. jejich tiha se presouva na bok ruky. je to jednou tak podruhe onak. je pravda, ze TH Carera to nedelaji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se