Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Řemen i tah nosím raději na pevno (je to na zvyku). Nemám rád když mi kloužou nekontrolovaně cikcak na ruce. Navíc bych měl strach, že je budu mít brzo otlučené od stolu apd. ;)

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jj, je to tezke, nosim tah za 2) ale treba u Seiko Monster to byl ve vode problem, kdyz clovek hodne ohne zapesti, treba aby se odrazil odedna, tak se tah napinal a hodne to prekazelo:-(

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kůži natěsno, kovový tah malilinko volnější, ukazovák pod něj pohodlně nestrčím, to ne. Plandání kdyžtak řeším tím, že hodinky posunu na ruce nahoru :-)

Upraveno uživatelem JakuP
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Sorry za mirne OT:

Tak dneska si me vzal p. reditel na stranu, a povidal ze jsem jedinej kdo nosi pri praci hodinky a jestli vim, ze by se to nemelo :( ( jasne ze to vim, ale tak nejak se mi je nechce sundavat)....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  kibi napsal:
co nosit cibule? :)

Bohuzel , cibule me zatim nijak neberou.....

Napadlo me neco jineho, vzhledem k tomu ze jde o to neposkodit vyrobek, pouziju potitko jak maj tenisti a pretahnu ho pres hodinky - nekde jsem to zahledl.

Odesláno

Normálne, ciferníkom hore :-) napríklad moja mama nosí hodinky zásadne naopak - hodinky má na opačnej strane ako sa normálne nosia, teda zo spodnej strane zápästia. A čo sa týka voľnosti - no ja mám radšej keď je náramok aj remienok voľnejší - nemám rád utiahnuté hocičo na sebe.

• po měsících...
Odesláno

Ciferníkem nahoru. Co se týče těsnosti, tak to nosím tak, aby když roztáhnu prsty na ruce (to mám max obvod zápěstí), byl řemínek akorát napnutý kolem ruky, ale nesmí se zaříznout. Když pak prsty povolím, řemínek se trošku uvolní a to je pro mě ideální na nošení. Nosím jen kůži a silikon.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  fantozzi napsal:
Vzhledem k tomu ze jsem doted nosil hodinky na kuzi a teprve nyni si poridil prvni hodinky na tahu, stale bojuji s jeho velikosti (je to o zvyku). Uz 2x jsem byl upravovat jeho delku - jednou mi hodinky padaly pres zapestni kustky, jednou me zase po nejakem case zacaly tlacit.

Chci se proto zeptat jak nosite hodinky na tahu vy? Vim ze to musi byt vzdy o pohodlnosti, ale jen tak ze zvedavosti :)

Takze:

1) zkracene tak, aby zustaly pevne na ruce a samovolne nepadaly pres zapestni kustky

2) volne, mezi zapestnimi kustkami a dlani

to je docela zajimave tema. nosim v posledni dobe pilotky citizen na ocelovem tahu. v urcitou deni dobu se drzi pevne na ruce pred zapestim, nekde tam kde maji asi hodinky byt. no a treba rano je mam volnejsi mezi zapestim a kustkami na dlani. jejich tiha se presouva na bok ruky. je to jednou tak podruhe onak. je pravda, ze TH Carera to nedelaji :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...