Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno se tady hlasovalo, zda zalozit sekci FAKE, neboli sekci věnovanou kopiím hodinek. Hlasoval jsem pro. Hodilo by se vědět, jak se kopiím bránit a jak je rozeznat od originálů. Ne vždy to totiž podle ceny lze. Podvodníků je dost.

Pokud tedy máte odkazy na stránky, kde se porovnává originál s kopií, dejte jej prosím sem. At se dozvíme zase něco nového.

Odesláno (upraveno)

Joj, taky jsem hlasoval PRO porovnání fake vs origo.

Ale ti, kteří sem budou přispívat, by si měli dávat bacha na to, jaké odkazy sem hodí,

aby nepodporovali návštěvnost prodejců faků.

PS: Narazil jsem na zajímavý Breitle, ale nevyznám se v nich - je to origo, bo replika?

post-1608-1190235590.jpg

post-1608-1190235594.jpg

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno (upraveno)
  N4M napsal:

Ale ti, kteří sem budou přispívat, by si měli dávat bacha na to, jaké odkazy sem hodí,

PS: Narazil jsem na zajímavý Breitle, ale nevyznám se v nich - je to origo, bo replika?

Z takovéto fotky těžko usuzovat. Důležité je foto z čela, často nesedí fonty na ciferníku a hlavně na datumovce. U nižší třídy fejků pak často na subcifernících nesedí stupnice a jejich funkce. NA fotkách je pak také vidět kombinace barev/ fontů/ stylů indexu, které se v originálu nedělají. Dobrý soudce je v reálu antireflex, který je dost patrný u originálu.

Osobně bych řekl, že je to spíš fake, ale tam není nic pořádně vidět.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  N4M napsal:

len ziadnu paniku, nemusis sa bat - je to fake!

Odesláno (upraveno)
  hciq napsal:
odpověď je opravdu primitivní, fotky jsou z recenze "replikanta" By-Tor na RWT fóru :lol2: :lol2: :lol2:

To bylo duchaplne :D Napadlo Te, ze ne vsechny zajimaji repliky natolik, aby procitali podobna fora a znali jejich cleny :lol2:

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
  afrikab napsal:
Hlavne nesmí být z totohle obchodu.

:thumbsup_anim: Pravé Kopie :thumbsup_anim:

Tak to je moc i na mě - ten krámek je fakt hustej :-)

PS: jj ty Brejtle jsou Fake

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
To bylo duchaplne :D Napadlo Te, ze ne vsechny zajimaji repliky natolik, aby procitali podobna fora a znali jejich cleny :lol2:

.. je to jen práce s Googlem, po zadáni breitling navitimer two-tone ti hned v třetím řádku vypadne ona recenze :thumbsup_anim: jak prosté

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno
  hciq napsal:
.. je to jen práce s Googlem, po zadáni breitling navitimer two-tone ti hned v třetím řádku vypadne ona recenze :thumbsup_anim: jak prosté

OK, beru zpet, na Googlu jsem to nehledal, koukal jsem na breitling.com.

Odesláno
  Baker napsal:

Když koukneš na tu fotku, vidíš, že datumovka má jiný font než original.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...