afrikab Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Nedávno se tady hlasovalo, zda zalozit sekci FAKE, neboli sekci věnovanou kopiím hodinek. Hlasoval jsem pro. Hodilo by se vědět, jak se kopiím bránit a jak je rozeznat od originálů. Ne vždy to totiž podle ceny lze. Podvodníků je dost. Pokud tedy máte odkazy na stránky, kde se porovnává originál s kopií, dejte jej prosím sem. At se dozvíme zase něco nového.
afrikab Odesláno 19. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2007 http://www.scubawatch.org/hallofshame.html Zde je návod, ak rozeznat originály vintage hodinek Omega Seamaster 300 od kopií.
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) Joj, taky jsem hlasoval PRO porovnání fake vs origo. Ale ti, kteří sem budou přispívat, by si měli dávat bacha na to, jaké odkazy sem hodí, aby nepodporovali návštěvnost prodejců faků. PS: Narazil jsem na zajímavý Breitle, ale nevyznám se v nich - je to origo, bo replika? Upraveno 19. září 2007 uživatelem N4M
Jaem Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 http://www.chronocentric.com/watches/counterfeit.shtml
B.F.G. Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) N4M napsal: Joj, taky jsem hlasoval PRO porovnání fake vs origo. Ale ti, kteří sem budou přispívat, by si měli dávat bacha na to, jaké odkazy sem hodí, aby nepodporovali návštěvnost prodejců faků. PS: Narazil jsem na zajímavý Breitle, ale nevyznám se v nich - je to origo, bo replika? Z takovéto fotky těžko usuzovat. Důležité je foto z čela, často nesedí fonty na ciferníku a hlavně na datumovce. U nižší třídy fejků pak často na subcifernících nesedí stupnice a jejich funkce. NA fotkách je pak také vidět kombinace barev/ fontů/ stylů indexu, které se v originálu nedělají. Dobrý soudce je v reálu antireflex, který je dost patrný u originálu. Osobně bych řekl, že je to spíš fake, ale tam není nic pořádně vidět. Upraveno 20. září 2007 uživatelem B.F.G.
afrikab Odesláno 20. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Hlavne nesmí být z totohle obchodu.
vor Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 afrikab napsal: Hlavne nesmí být z totohle obchodu. To je dobrý. :D
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 N4M napsal: Joj, taky jsem hlasoval PRO porovnání fake vs origo. Ale ti, kteří sem budou přispívat, by si měli dávat bacha na to, jaké odkazy sem hodí, aby nepodporovali návštěvnost prodejců faků. PS: Narazil jsem na zajímavý Breitle, ale nevyznám se v nich - je to origo, bo replika? len ziadnu paniku, nemusis sa bat - je to fake!
afrikab Odesláno 20. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2007 maxigabrielg napsal: len ziadnu paniku, nemusis sa bat - je to fake! A muzu vedet, podle ceho jsi to poznal?
Baker Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 afrikab napsal: A muzu vedet, podle ceho jsi to poznal? No to by me taky zajimalo, to vypada na sokoli oko.
hciq Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 odpověď je opravdu primitivní, fotky jsou z recenze "replikanta" By-Tor na RWT fóru :lol2:
Baker Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) hciq napsal: odpověď je opravdu primitivní, fotky jsou z recenze "replikanta" By-Tor na RWT fóru :lol2: To bylo duchaplne Napadlo Te, ze ne vsechny zajimaji repliky natolik, aby procitali podobna fora a znali jejich cleny Upraveno 20. září 2007 uživatelem Baker
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 afrikab napsal: Hlavne nesmí být z totohle obchodu. Pravé Kopie Tak to je moc i na mě - ten krámek je fakt hustej :-) PS: jj ty Brejtle jsou Fake
hciq Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) Baker napsal: To bylo duchaplne Napadlo Te, ze ne vsechny zajimaji repliky natolik, aby procitali podobna fora a znali jejich cleny .. je to jen práce s Googlem, po zadáni breitling navitimer two-tone ti hned v třetím řádku vypadne ona recenze jak prosté Upraveno 20. září 2007 uživatelem hciq
Baker Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 hciq napsal: .. je to jen práce s Googlem, po zadáni breitling navitimer two-tone ti hned v třetím řádku vypadne ona recenze jak prosté OK, beru zpet, na Googlu jsem to nehledal, koukal jsem na breitling.com.
Stoner Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Baker napsal: To bylo duchaplne Napadlo Te, ze ne vsechny zajimaji repliky natolik, aby procitali podobna fora a znali jejich cleny Když koukneš na tu fotku, vidíš, že datumovka má jiný font než original.
Baker Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Stoner napsal: Když koukneš na tu fotku, vidíš, že datumovka má jiný font než original.
N4M Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Stoner napsal: Když koukneš na tu fotku, vidíš, že datumovka má jiný font než original. Datumovka ? ? ?
African Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Datumovka mezi čtvrtou a pátou hodinou, pokud se ptáš na tohle N4M a je opravdu jiná"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se