Markynin Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Máte někdo tyto hodinky? http://www.orientuhren.de/product_info.php?products_id=175&osCsid=5hdh2ct1dsv31bcs1576r80ae3 Jakou s nimi máte zkušenost. Měl jsem Orient Mako a byl jsem s nimi nadmíru spokojen. Nemůže se do toho čudlíku nad korunkou dostat vody když není šroubovací? Prosím o nějaké zkušenosti. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Tohle jsou už 100% kancl dajvr hodinky. Naprosto nepoužitelná lumi, chybějící lumi na lunetě, tlačítko bez aretace... Takže ano, pokud ho ve vodě zmáčkneš, může se stát, že zateče. Ale neviděl bych to nijak tragicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 (upraveno) Díky, docela se mi na tomto videu líbí. https://www.youtube.com/watch?v=EYdN6o9fD20 Ale měl bych strach je vzít do vody.Líbí se mi i jejich velikost.Chybějící lumi na lunetě, mě vůbec netrápí, ani nevím k čemu tam je. Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem Markynin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Mně se moc líbily na fotkách, hlavně ty s modrým číselníkem. Naživo ale velké zklamání, něco jim chybělo. Ten čudl mi vadil. Je to jak píše ggrand, spíš než do vody jsou to velké hodinky na machrování do kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) To talčítko mě taky štve. Ale maj podobný modely, který maj oboje šroubovací. Hledal jsi i další modely, nebo chceš striktně tenhle? Upraveno 9. září 2015 uživatelem Sickboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 tady to máš pěkně vedle sebe... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73957-orient-ray-vs-mako-xl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Ahoj, ja mám oboje šroubovací a jsem zatím moc spokojen...mám je cca 3roky a to nebyly nové a bez problému. Máte nekdo zkušenost s vsazením safíru místo mineralu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 ahoj, nevíte někdo z čeho jsou konce tahu? Ten plech na Mako mě asi brzy přivede do blázince, tak uvažiji o upgradu, byť jina jsou Mako super hodinky..:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 To talčítko mě taky štve. Ale maj podobný modely, který maj oboje šroubovací. Hledal jsi i další modely, nebo chceš striktně tenhle?Ako sa volajú tieto modely? Mako? či Ray? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Ako sa volajú tieto modely? Mako? či Ray?nalevo Ray, napravo Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 nalevo Ray, napravo MakoĎakujemaký je rozdiel medzi nimi? teda okrem ciferníku,ručičiek a lunety? v kalibri?ak áno,ktoré sú "lepšie"? Viac sa mi páčia Mako, ale dočítal som sa aj negatíva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Moje zkušenost je taková, že to jsou slušivý hodinky za malej peníz. Mám je v modrý variantě a jsem spokojenej. Sluší jim i hnědá kůže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 koupil jsem teď Mako XL a nejsem spokojen tedy vůbec po týdnu nošení přes den a odkládání na korunku na noc, dělají 5min do plusu za den, když se s nima sportuje co ovšem čekat u hodinek za 160E...tah je ok, koncovky hodně plechová, luneta chodí dobře, lumi slabounká, jinak jsou to na první pohled líbivé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 koupil jsem teď Mako XL a nejsem spokojen tedy vůbec po týdnu nošení přes den a odkládání na korunku na noc, dělají 5min do plusu za den, když se s nima sportuje co ovšem čekat u hodinek za 160E...tah je ok, koncovky hodně plechová, luneta chodí dobře, lumi slabounká, jinak jsou to na první pohled líbivé hodinkyPokud jsou nově kupované, pak bych radil reklamovat. Mako XL jsem měl xkrát a vždy se k nim rád vracím. Přesnost, ale zejména nátah je větší než u modelů 7S.. u Seika. Jako potápky bych je až tak moc nebral, ale jako pracovní hodinky rozhodně ano. Nepíšeš jak s nimi sportuješ: šachy jsou třeba taky sport. Při drsnějších sportovních aktivitách se rozhodně doporučuje používat spíše quartzky než automaty - u těch hrozí utržení rotoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngryKai Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Mako XL jsou kvalitní hodinky za super cenu. Osobně bych volil kožený hnědý řemínek k modré lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drabi Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Mako XL jsou kvalitní hodinky za super cenu. Osobně bych volil kožený hnědý řemínek k modré lunetě. To je přesně fotka z netu, díky které jsem se rozhodl Mako XL pořídit. Na hnědém řemenu vypadají perfektně, a i když třeba mají horší lumi, případně další nedostatky, za takovou cenu myslím hodně parády. Čachtat se v nich ve vodě myslím moc z nás nechce... Pro mě takový hezký předstupeň k modrým automatům Longines Hydroconquest Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem Drabi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se