MarosRy Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak jsem si zadovážil své definitivní (pokud něco takového existuje). Chystal jsem si střelivo s tím, že buď to budou Doxy SUB oranžové nebo Orisky. Nakonec jako první přisli na dostřel tyhle, takže bylo rozhodnuto. A nakonec jsem rád, že to takhle dopadlo. Balení je moc hezké. V krabičce je kromě knížky s návodem a pod ještě vnitřní pouzdro na zip, které je zároveň cestovním pouzdrem na hodinky. Myslím, že tyhle hodinky jsou tady celkem známé - Klasické potápky od ORIS. Mně osobně ten soudkovitý tvar pouzdra přijde celkem fajn, i kydž vím, že není zrovna oblíbený. Jsou to dost masivní hodinky, průměrem zatím největší co mám, výškou zhruba jak Seiko Landmonster. Moc se mi líbí tahle keramická luneta. Zelená barva na hodinkách je to, co jsem vždy chtěl a tahle mechová zelená hezky doplňuje zelenou na indexech a ručkách. Jede hezky na 120 kliků. Ciferník je šedý a hezky plastický - kolečko se sekundama má obrubu prohloubenou a jeho střed je hezky zdobený soustřednými kružnicemi. Indexy jsou hezky plastické a lesklé, stejně jako ručky. Datumovka je také černá s bílými čislicemi.Sklo je safír s oboustranným antireflexem, mírně vypouklé a vystupující nad povrch lunety. Korunka je šroubovací, signovaná a její ochrana je přišroubovaná - což hezky doplňuje šrouby upevňující řemen/tah. Dýnko samozřejmě šroubovací (WR všeho všudy 500m), a je na něm krom informací a loga ORIS vyrytá ještě mírka na přepočet ft/m. Kalibr má všechno, co mi zatím scházelo na mých japonských automatech - automat, s manuálním nátahem a hackingem. Přesnost zatím vypadá velice dobře: -2 s/den. Tah je gumovej, s nápisem ORIS a nosí se celkem pohodlně. Překlápěčka je titánová s perfektní extenzí - viz foto. To je snad vše až se slunce přehupne na druhou stranu baráku, přidám fotky na sluníčku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 super diversky. nejkrasnejsi luneta v tehle cenove kategorii. a paradni fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Chlape velka gratulacka, tyto zabaci od Oris jsou mezi 3 co bych od teto firmy rad vlastnil. Tezke by bylo rozhodovani mezi regulatora x zabakama x small titanium s wolframovou lunetou. At Ti dlouho a verne slouzi. Edit: take zacinam mit slabost pro zelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ten zelenej odstin se mi sakra libi,dost neobvykla barevna kombinace.Jediny,co by mi vadilo,jsou ty nozky,respektive uchyceni remenu,ale to je takova specialitka techhle diveru u Oris.Gratuluju,at delaj radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Diky vsem Zaroven to bol aj test relativne noveho fotaku :D Canon D100 - tiez mozem len odporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 A nesmim zapomenout podekovat Dann-ovi - za rychle jednanie a starostlivy predaj :cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Jeej moje staré hodinky.. Gratulujem sú fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Gratuluji, dost dlouho jsem přemýšlel, jestli je nevzít... Myslím že ti budou dělat radost. Barvičky na hodinkách můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Jsou fajn. Tahle barevná kombinace se mi líbí. Myslím, že se jen tak neokoukají. Jak jsou na tom Orisky vlastně s lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Hezkej kousek a parádní záběry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Gratuluju! O těchto hodinkách přesně s touto lunetou jsem kdysi dost vážně uvažoval...Jsou parádní, tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 V 29. 8. 2015 v 15:44, habadej napsal: Jsou fajn. Tahle barevná kombinace se mi líbí. Myslím, že se jen tak neokoukají. Jak jsou na tom Orisky vlastně s lumi?Víš co, celkem solidní lumi. Celkem porovnatelná s Monstrama vecer je nijak nenabíjím a svítí dlouho. Rozhodně to ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ještě jednou přeji ať dělají dlouho radost. Jsem rád že šly do dobrých rukou, které je budou hýčkat. (Foto se Ti opravdu povedlo.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 V 29. 8. 2015 v 18:13, Dann napsal: Ještě jednou přeji ať dělají dlouho radost. Jsem rád že šly do dobrých rukou, které je budou hýčkat. (Foto se Ti opravdu povedlo.)Dik Taketo hodinky si ine ani nezasluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se