karel hb Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Moc děkuju za přání, ale nevím, jestli se zžijeme. Asi je zkusím nabídnout, protože teď už mám nějakou představu a pokud to nevyjde, zůstanou doma. Mají víc předností než negativ a navíc jsem zjistil, že po 4 dnech nošení je odchylka 0s a takhle dobře mi žádný japonec nejde. Tak uvidím.
Ondras_CZ Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Karle, prodej ještě zvaž, za tu cenu velice univerzální hodinky, já sám je mám skoro 5 let a pořád šlapou parádně!Zkus k nim dokoupit řemen, fakt vypají líp, třeba se s nima potom víc sžiješ Pro představu posílám moje 42mm na mojí ruce 17,5...
karel hb Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Ondro, já nějaký řemeny doma mám, ale chtěl jsem prioritně tah, prostě mi to vyhovuje ve všech směrech víc. Navíc mám strach, že ty 38 se oproti Tvým 42 na řemenu ještě víc ztratí. Mám stejný obvod zápěstí jako Ty a trochu začínám litovat, že jsem nezvolil tuhle větší velikost. Ale na druhou stranu, u téhle menší verze rozhodlo lepší umístění datumovky a taky jsem chtěl, aby hodinky co nejméně překážely. A to při velikosti 38 a výšce 8mm splňují až do aleluja.
Povidláček Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Prodej je, něco málo přihoď a zkus ty 40 mm v manuálu, který Tě lákaly... nechci poňoukat, chraň Bůh, ale prostě z toho co píšeš je evidentní, že nejsi úplně spoko a zase nač se "trápit"... ty manuály jsou velikostně akorát mezi, vzhledem k absenci rotoru jsou pořád dost tenký (i když ne tak tenký jako ty moje 38 mm) a navíc mají menší tu korunku, která se nezarejvá (i když zase to natahování není tím pádem tak pohodlné - já mám korunku úplně stejnou jako máš Ty teď na těchto a to natahování je pohoda) a tu datumovku mají taky řešenou dobře, že nic nikam nevystrkuje...Kdybys měl cestu do Prahy někdy, dej vědět, dohoukal bych je u kámoše na prohlídku.
Toblin Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jo Povidláčku, které 40 mm a ruční nátah?
pebe Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) jsou to H69519133 tyhle jsou tedy prodané, ale existují Upraveno 1. října 2015 uživatelem pebe
Povidláček Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Přesně ty jak říká pebe jsem myslel. Upraveno 1. října 2015 uživatelem Povidláček
wizard-ov Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Krtenek má pravdu - za mne taky ne-e..
HondzaX Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Tak ty se mi také nelíbí..do nich bych nešel..ale jak se říká, tisíc lidí, tisíc chutí.
petr_cha Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 V 28. 9. 2015 v 15:11, karel hb napsal: .... Další výtka je spíše optického charakteru. Nevím, jestli se to stává jenom mně, ale přijde mi, že konfrontace hodinek v reálu se zvětšenýma fotkama na monitoru je vždy hodinkám ke škodě. Konkrétně tyhle Hamiltony mi na netu přišly vzhledově jako naprosto dokonalé, ale v reálu na nich ten ciferník a ručky působí strašně subtilně až dětsky a celkově z nich mám takový mdlý pocit. Zatím to přisuzuji tomu, že jsem celé léto nosil velké, i barevně výrazné potápky (Monstra, Suma, Alpinisty) a Hamiltony mají možná až příliš konzervativní a nenápadný vzhled a nemůžu si zvyknout. No a v neposlední řadě ta velikost by asi opravdu chtěla ty 2mm navíc...Tohle musim podtrhnout... Na tohle jsem taky dojel, kdyz jsem tenkrát bral ty GS v quartzu.. Byly to taky 38 (nebo 37 uz si to nepamatuju).. Z velkych fotek jsem si je zamiloval a musel jsem je mit za každou cenu... Pak prisli, dal jsem je na ruku a najednou koukam, jak jsou drobounke, jak vterinovka je takova jehlicka... Tak jsem dal na ruku zpatky potapky :-)
karel hb Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Kluci, ty Officery, které postuje Povidláček, jsou náhodou super. Je pravda, že naživo jsem je neviděl, ale z různých fotek usuzuji, že jim fotky dost ubližují. Když se na to podívám ze svého, myslím dost praktického úhlu pohledu a srovnám je se stávajícíma 38mm, vychází to následovně. Velikost 40mm (pro mne naprostý ideál), kompletně pískované pouzdro a tah bez lesklých výstřelků (oblekovky mám), plně využitelná spona se 4 dírkami mikroregulace, nižší korunka (nebude tlačit a je dostatečně velká na manipulaci), naprosto dokonale umístěné datum (žádná disharmonie na cifru) a jako bonus klasický ruční nátah. Když to podtrhnu a sečtu, nenacházím nic, co by mi vadilo ani nic, co by bylo funkčně nebo proporčně špatně. Uznávám, že vzhled se každému líbit nemusí a určitě to chce zkusit a vidět naživo, ale mně se v té záplavě v podstatě hodně podobných ostatních modelů od Hamiltonu zalíbily na první pohled, možná právě proto, že jsou trochu jiné. Ale nepůjdu do nich, ta cena je už hodně vysoko a víc jak 10k už do hodinek dát nechci a ani nemohu. Povidláček: Děkuju za nabídku, jak budu mít cestu na Prahu, ozvu se a rád si je ohmatám a zároveň děkuju za radu. krtenek: Zkusím ještě tu kůži, ale i když to vypadá, že sedí dobře, nemůžu si zvyknout, mám takový divný pocit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se