brownwld Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Kdyz uz jsou potapky snad nejoblibenejsi typ hodinek na foru, pouziva je nekdo jinak nez ke kancldivingu? Ja minuly tyden v Chorvatsku udelal uspesne kurz OWD (Open Water Diver)Jinak jsem chtel na vycvik nosit svoje Samuraje (na NATU), ale ukazakalo se ze na 5mm neopren je nenarvu. Takze co koupit na pasek?
villain83 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Jako ze i ten Nato strap byl kratkej? Upraveno 1. září 2015 uživatelem villain83
brownwld Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nestacilo, on tam byl jeste zip na konci rukavu neopranu... A nechtel jsem se potapet na exota s ohrnutym neoprenem
travex Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Tomu se ani moc nedivím, ty krátký nato strapy, to je hroznej zlozvyk. A někteří jedinci je i dobrovolně zkracují.. Na potápění s neoprénem např.: http://natostrapsco.com/collections/12-nato-s/nato12inchhttp://natostrapsco.com/collections/all-watch-straps/zulu12inch
stando Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Dvadsat rokov dozadu som intenzivne potapal s pristrojom(francuzko,chorvatsko,egypt) ale potapanie na nadych (apnea) ma lakalo viac. Moj osobak bol 25,5 m. Vsetko iba rekreacne...ziadne treningy ani extra priprava, ale malo to svoje caro...no a potom prisla manzelka a deti a ostatne uz zenaci poznaju....zostala mi iba laska k Aqualandom od Citizenu. Na tieto potapky nedam dopustit....pri beznej produkcii potapiek, ktore ponukaju WR200 a otocnu lunetu Citizen ponuka hlbkomer, potapacsky dennik ktory si zapameta posledne ponory(cas zanorenia/vynorenia, max hlbka, preiemerna hlbka, cas straveny pod hladinou, teplota) maju potapacske alarmy (max cas straveny pod hladinou, max hlbka a upozornenie, ked je tvoja rychlost vynorenia rychlejsia ako 10m/min. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2015 No freediving me taky dost láka popravde...Na vycviku jsem taky dostal na ruku potapecskej pocitac a byl jsem prekvapenej co to vsechno umi, no.
villain83 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) No,je pravda,ze Aqualandy v tyhle cenovy kategorii nemaj konkurenci.Za par tisicovek naslaply de facto profi divery,to jina firma asi neumi. Upraveno 1. září 2015 uživatelem villain83
kuncák7 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Kdysi to umela festina,mel jsem je a naprosta spokojenost. Myslim,ze to byl typ 6601,vypadaj dost podobne
DavidLC Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 AOWD mám a pár desítek ponorů (Egypt, Thajsko, Chorvatsko) a faktem je, že jsem měl vždy počítač, ale hodinky ne (ale to jsem nebyl ještě jima posedlej) no teď se už nepotápím, ale zase mám na to hodinky.
kaliw124 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 to je duvod, proc k nekterejm potapkam davaji dva remeny, ne? jeden na kancldajving druhej na realdajving.
stando Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Hej jedny Festiny mali modul Miyota-Citizen. Ked som potapal tak som pouzival pocitac Uatec Aladin a Citizeny som mal na žakete ako zalozny komp
sashator Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Přistrojový potápění mě nikdy moc nelákalo, ale o freedivu přemejšlím už asi rok- jen se nemůžu rozhoupat absolvovat ty základní kurzy, respektive toho času je ve finále vždycky nějak málo...tak tady dáme nějakou skupinu dohromady a rovnou z toho uděláme první diver chronosraz Jinak stando, ta tvoje sbírka je boží- ty hodinky se mi vůbec nelíbily, ale čím dál víc sem dáváš jejich fotky, tak jim přicházím na chuť. A to jsem doteď ani nebral v potaz tu jejich funkčnost. Který jsou nejoblíbenější?
stando Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Moje srdcovky su Duplexove JP1010. Na fotke su to tie dve horne. Prve som si kupil po skonceni potapacskeho kurzu v 97mom. Mam ich uz skoro 20 rokov a ked sim od vtedy mal si osemdesiat hodin tieto mi zostali. Na tu dobu stali 15000 kčs, co bol slusny peniaz. Po rokoch nosenia vsak "vzali za své" odrbane puzdro, skoro ziadna lumi....a tak ked sa v predajnom vlakne pred nedavnom objavili "za hubicku" nove ani sekundu som nevahal. Preto mam dvoje. Starsie nosim na dovolenku k mori. Deckam ich hadzem do vody a oni sa pre ne potapaju. Na display sa ukazuje maximalna hlbka a tk sutazia ktora sa potopi hlbsie... Je to dobra priprava. <br />Teraz rano cumim na Jojku a dvaju film Priepast. Clen posadky ma na ruke JP2000 (na fotke v strede) tie su v potapacskej komunite tiez velmi uznavane. Tie posledne JP3020 maju okrem funkcii ako JP1010 j vyskomer. Moze to fungovat pre turistiku, ale pre potapacov je vyhoda v tom, ze ta po ponoroch na súši kontroluju. Ak mas co to za den napotapane nemozes sa napr vybrat na let lietadlom, alebo vysokohorsku turistiku. Mal by si pockat kym sa hodnoty dusika v krvy dostanu do normalu.
Roland Sands Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Pokud by se konal nějaký chronokurz freedivingu tak se velice rad zúčastním. Zatím jen klasické lovení mušlí u moře a ponor s přístrojem jsem dostal jako dárek. Na nádech pod vodou moc dlouho nevydržím, takže by se nějaké vzdělávání hodilo.
stando Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Neviem sem vkladat videa...tak snad to pojde...Herbert Nitsch <br /><br /><iframe id="ytplayer" class="EmbeddedVideo" type="text/html" width="640" height="390" src="http://youtube.com/embed/51JHFl1dw6Q?html5=1&fs=1" frameborder="0" allowfullscreen webkitallowfullscreen /></iframe><br /><br />
African Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Mám od NAUI Openwater 1 a Shark Openwater 1 z JAR, kde jsem byl pod vodou furt, strašně mě to bavilo. Bohužel po návratu do EU jsem si našel jiné koníčky, protože u nás za barákem v rybníku s viditelností asi 10 cm už mě to moc nebralo. Teď už jen velice zřídka jako třeba letos na dovolence v Chorvatsku, ale samozřejmě hodinky vždy sebou Tentokrát s Breitling SO, mají dost vymakanou sponu s velkou expanzí, takže neoprén nebyl problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Koukám že máte (aspoň žena) Forcefiny, nebo se pletu.... Mám je v růžové barvě
African Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Byl to můj guide a ani jsem si nevšiml, spíš mě překvapil dry suite, asi nějaká zmrzlina :-)
F.B. Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Vykopem staré vlákno - kde sa v Prahe potápať? Priateľka má "papier", no už nebola vo vode nejakých 5 rokov, rada by dala nejaké "rekondičné jazdy" a potom s niekým vyrazila naostro. Poradíte niečo? Kľudne SZ, no verím že by to mohlo zaujímať viac ľudí Vďaka, F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se