Otto Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Hodinky mají 42 mm, vodotěsnost 50 m, průhled na strojek - což byl požadavek, plastové klenuté sklíčko ( jako kdysi ). Prostě retro. Úplně jsem na ně zapomněl, že existují a včera v Koscomu mě osvítilo. Zkoušel jsem Alpiny, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Oris a nakonec Oris big crown chronograph a ten jsem si odnesl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dux Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Povedené hodinky, pěkné zpracování . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Hodinkova cistota. Moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Tieto som mal v čiernom prevedení a sú ozaj krásne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Moc pěkné retro. A ještě s vroubkovanou lunetou. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Par let zpatky se tu tenhle model prodaval za moc prijemnou cenu,byl jsem rozhodnutej je koupit,ale pak se mi asi pripletly do cesty jiny hodinky,nebo co,uz ani nevim,kazdopadne jsou fakt hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Paradni vintage vzhled. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Díky, díky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Otto, opravdu důstojné hodinky k jubileu :-) Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 další fotky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 ještě něco: ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 parádička, gratulujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Vypadaji opravdu skvele, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Já to nechápu jak jsou vyladěný, když jsem si je koupil a seřídil, tak dneska dělají -1 sec. To jsem nezažil ani u chronometru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Gratulujem k Oriskam, velmi pekne! Take retro spracovanie az by si clovek myslel ze su 20 rokov stare, a ono su to funglovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Krásné, solidní. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se