Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na renovaci ti stačí dodat strojek.

Pouzdro stojí 5370 (s průhledem 7270), ciferník 1500, ručky 800. Ceny jsou za standard, černý cifr, plochý niklovaný ručky, pouzdro s černou plastovou vložkou lunety.

Můžeš mít bombírovaný ručky, duralovou vložku lunety v různých barvách, ciferník v barvě dle libosti, různý datumový věnce a plno dalších věcí

Cenový rozpětí od cca desítky nahoru. Na 20.000 se dá dostat poměrně lehce 

Odesláno

Stačí sledovat prodejní vlákno. Občas se nějaké objeví, ale většinou bývají pryč během pár chvil.

Tyhle byly za super ceny. Běžně se prodávají za víc.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87723-prim-igen-renovace-%C4%8Dern%C3%A9-modr%C3%A9/?hl=igen

Jojo to jsem si všiml, ale než jsem se rozhoupal, tak už nebyly. To je ale můj problém :)

Odesláno

Tak som sa definitivne rozhodol pre PRIM SPORT II.

Dajak ma natolko zaujali ze z nich nemozem dat dole oci :D

Vosiel som do local starozitnictva a voila jedny tam boli za par drobnych eur.

Napisal som do ELTONu a uz som sa aj dohodol co a ako. Cena sa veeelmi lahko vysupla na 17tis Czk. Len som cumel.

Zajra to im tam idem posielat a cakacia doba 3-5 mes :(

Teraz uz len nejaky to supr remen na to. SZ som uz poslal na usera Zrno tak uvidime :D

Odesláno

Tak hlavně, že byly za pár drobných eur, u nás jdou některé kusy i kolem tisícovky (korun) a to už by renovace asi ztrácela smysl. Pak se pochlub, ať je tady chvilku o čem psát.

Odesláno

Tak som sa definitivne rozhodol pre PRIM SPORT II.

Dajak ma natolko zaujali ze z nich nemozem dat dole oci :D

Vosiel som do local starozitnictva a voila jedny tam boli za par drobnych eur.

Napisal som do ELTONu a uz som sa aj dohodol co a ako. Cena sa veeelmi lahko vysupla na 17tis Czk. Len som cumel.

Zajra to im tam idem posielat a cakacia doba 3-5 mes :(

Teraz uz len nejaky to supr remen na to. SZ som uz poslal na usera Zrno tak uvidime :D

Čtu dobře - 17 tisíc korun za renovaci Prim sport II ??? To pouzdro bude zlaté a ručky taky ?

Odesláno

Pouzdro no ve ocel.

Priehladne dynko.

Modrene srubky.

Popis na mustku.

Monogram na korunke.

Chromovane rucicky - sada prim sport Igen.

Proste som mal take poziadavky aby som mal hodinky co su len moje a nikdy ich nemozem predat :D

Odesláno

Pouzdro no ve ocel.

Priehladne dynko.

Modrene srubky.

Popis na mustku.

Monogram na korunke.

Chromovane rucicky - sada prim sport Igen.

Proste som mal take poziadavky aby som mal hodinky co su len moje a nikdy ich nemozem predat :D

No já si spíše dovedu naprosto živé představit ty ručky z Igenu ale holt budou to tvé srdcovky tak nám je pak ukaž. Já jsem šel cestou toho co v PS2 chybí a nechal jsem do nerezu udělat piskovy (okrový) ciferník.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...