t2 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Tyhle casia mám. Bacha na velikost jsou trošku menší. Jinak třeba stopky mají přesnost 1/10sec. Ne že by to něčemu vadilo. A čas ukazují i při odpočtu. Mají illuminátor takže se čas se odečíst dá. Jen je třeba rosvítit. Svítí jen čísla což je docela hezké. To jestli se synchronizovali se nezobrazuje piktogramem jak bývá obvyklé, ale je to poslední položka v menu včetně záznamu kdy se tak stalo. Ale jsou dost vzácný a opravdu to bude asi poslední možnost je koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 tady máte překrásný digi oblekovky v oceli na kůži. a na tahu tady nebo tady holt to neni casio ani seiko, no. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ty nixony by i šly, ale ten diesel vypadá ještě hůř, než pověst, která ho předchází... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ty černé Nixony jsou pecka!! Kdyby to nebylo za takovou (teda pro mě) pálku, tak bych dost uvažoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) z předchronomagorskejch dob, někdy před deseti lety, se mi líbily tyhle dvoje nixony.kdyby byly na normálním řemínku, tak jsou to celkem pěkný klasický digi.našel jsem v kompu starej obrázek: edit - a ještě jedny, tentokrát skutečný hodinky a ne módní mrdky, casio i-range. ty u mě vedou: Upraveno 7. října 2016 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 z předchronomagorskejch dob, někdy před deseti lety, se mi líbily tyhle dvoje nixony.kdyby byly na normálním řemínku, tak jsou to celkem pěkný klasický digi.našel jsem v kompu starej obrázek: nixon.jpg edit - a ještě jedny, tentokrát skutečný hodinky a ne módní mrdky, casio i-range. ty u mě vedou: IRW-M300DJ-7JF.jpgTak tie Casio i-Range, sú nádherné hodinky, úplne super, celé z kovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 I-Renge, za mě též palec hore!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fujitsu Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak jsem bohužel zatím nic nového neporidil, stále mám stará digi retro casia.Dnes jsem ve vyloze viděl analogovo digi Casia, údajně s Bluetooth. Pátral jsem na netu a ten tam je jen kvůli synchronizaci času a hledání telefonu. Nic moc potřebného. Ale nejaky plastový G-Shocky prej umí i notifikace mailu atd. To by mi stačilo. Akorát ten vzhled plastu a sportu .Vy co máte přehled. Existují na trhu celokovové hodiny s elegantním designem a základními notifikacemi z mobilu?? Vyloženě chytré hodinky nechci. Případně opravdu pěkné digi hodinky?Děkuji. Odesláno z mého G8441 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Po delší době jsem narazil na novodobé stainless steel digi v retro stylu 80. let. I když nejsem příznivcem módních značek, tak tohle se klukům v Adidasu docela povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 (upraveno) Tak co, kdo do nich jdete se mnou? Tohle je na tahu od Casia, ale originál dole je hezčí, zdobnější. Upraveno 31. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se