romulada Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Rolexek jsem vyzkoušel slušnou řádku, některé modely vícekrát, Expy mám od loňska poprvé za svou kariéru chronošílence, což je už hezká řádka let (cca 25). Každý model měl něco do sebe a některé z nich možná v budoucnu ještě ponosím, lituji toho, že jsem tyhle "malé" krásky vyzkoušel na vlastní kůži až tak pozdě, mohl jsem se z čistoty jejích křivek radovat už dřív:)Je to první vlákno, které zakládám. Proč? Jsou to první definitivní hodinky, které vlastním, ačkoliv jsem se tomuto označení až doteď vyhýbal. Těším se na fotky! Ukažte je a přidávejte i své osobní příběhy a postřehy! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Mas recht, mam je rad... Male prakticke a nenapadne hodinky, zacnou ale hrat na druhy pohled a zlate indexy tomu vyrazne napomahaji. Prijemne se nosi.
bandicoot Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 To je hezky řečeno "vlastním". Tohle se mi povedlo s Fliegerchronem, jinak jsem měl hodinky vždycky tak nějak půjčený.
Chosef76 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Kdo mě zná, ví, že jsem velkým fanouškem Rolex Explorer I. Taktéž jsou to pro mě definitivní hodinky, které se v mém případě dostaly ve stáji Rolex na 1. místo těsně před Submarinery. Měl jsem model 14270 a časem přešel na nové 214270.
Ondrej71 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) U mě, hodinkově promiskuitního jedince, zatím nejvážnější kandidát na " definitvní ". A to se mi vždycky zdály strašně malé.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Ondrej71
Rybiz Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Ha! Tady jsem doma, nemuzu se nejak dopocitat, kolikrat jsem je mel :-) a hlavne uz je nepustim...Par fotek tech predchozich co mi prosly rukama....
warann Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Rolexek jsem vyzkoušel slušnou řádku, některé modely vícekrát, Expy mám od loňska poprvé za svou kariéru chronošílence, což je už hezká řádka let (cca 25). Každý model měl něco do sebe a některé z nich možná v budoucnu ještě ponosím, lituji toho, že jsem tyhle "malé" krásky vyzkoušel na vlastní kůži až tak pozdě, mohl jsem se z čistoty jejích křivek radovat už dřív:)Je to první vlákno, které zakládám. Proč? Jsou to první definitivní hodinky, které vlastním, ačkoliv jsem se tomuto označení až doteď vyhýbal. Těším se na fotky! Ukažte je a přidávejte i své osobní příběhy a postřehy! To jsi mi udělal radost ani nevíš jakou (ačkoli z mých příspěvků z poslední doby je to možná zřejmé). Vidím to úplně stejně, a to jsem se k nim dostal celkem náhodou. Takže přidávám jedno foto svých 114270, časem snad přidám i další a lepší . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
romulada Odesláno 10. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Uf, chlapi, tak rychlou odezvu jsem nečekal - to je bomba!!! Je vidět, že Expy nás opravdu nenechávají chladnými, bodejť, výdyť jsou to fakt úžasný "stroje"! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Hodinky 1000 +1 tváří. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Mám je rád, nosí se fantasticky ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Expy jsou hodinky, které snesou všelijaké kožené řemeny..., ale nejhezčí jsou na koňovi.
Návštěvník dabelM Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Expy jsou hodinky, které snesou všelijaké kožené řemeny..., ale nejhezčí jsou na koňovi. Děkuji za tvoje fotky, které jsou mojí inspirací... Upraveno 10. září 2015 uživatelem dabelM
honza71 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 A nekoupim si je a nekoupim si je :-D !!!Krasny to mate panove.
warann Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Nicméně se musím sebekriticky přiznat, že i jako jejich majitel u některých fotek občas váhám, zda jsou to 36 nebo 39mm. Upraveno 10. září 2015 uživatelem warann
Chosef76 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Expy jsou hodinky, které snesou všelijaké kožené řemeny..., ale nejhezčí jsou na koňovi. Děkuji za tvoje fotky, které jsou mojí inspirací... Děkuji, pane. Každý z nás se někde inspiruje ..... Nicméně se musím sebekriticky přiznat, že i jako jejich majitel u některých fotek občas váhám, zda jsou to 36 nebo 39mm.Popisky na dialu, barva na číselných indexech, proporcionalita ruček vzhledem k velikosti pouzdra.... Nosím teď nové větší Expy, ale ve skrytu duše vím, že starší modely 36mm jsou hezčí. Připomínky typu " hodinky pro hobity" jsou úsměvné, pač i menší modelyRolexu ( viz filo-boxerovy Daty) jsou velmi mužné a dostačující pro většinu mužských zápěstí.
warann Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Popisky na dialu, barva na číselných indexech, proporcionalita ruček vzhledem k velikosti pouzdra.... Nosím teď nové větší Expy, ale ve skrytu duše vím, že starší modely 36mm jsou hezčí. Připomínky typu " hodinky pro hobity" jsou úsměvné, pač i menší modelyRolexu ( viz filo-boxerovy Daty) jsou velmi mužné a dostačující pro většinu mužských zápěstí.Řešil jsem vždycky hlavně ručky a to z různých úhlů není vždy dobře poznat. No a popisky mi tak nějak utekly . Hlavně když se nestalo nic horšího .
Kid_A Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 super vlakno panove. zacinam o nich vazne uvazovat :frusty:
warann Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 super vlakno panove. zacinam o nich vazne uvazovat :frusty: Já myslím, že po pravdě o nich uvažuješ už dávno
romulada Odesláno 10. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Děkuji, pane. Každý z nás se někde inspiruje ..... Popisky na dialu, barva na číselných indexech, proporcionalita ruček vzhledem k velikosti pouzdra.... Nosím teď nové větší Expy, ale ve skrytu duše vím, že starší modely 36mm jsou hezčí. Připomínky typu " hodinky pro hobity" jsou úsměvné, pač i menší modelyRolexu ( viz filo-boxerovy Daty) jsou velmi mužné a dostačující pro většinu mužských zápěstí.+1 Upraveno 10. září 2015 uživatelem romulada
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se