Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Brand New Frédérique Constant Classic Manufacture Moonphase With In-House Caliber

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: ablogtowatch.com

Odesláno

Mám pocit, že jsem je dnes viděl v Koscomu a musím říct, že velikost je akorát. Jsou vážně parádní. Jejich modely se 43 mm jsou hezké, ale je to trochu moc. Tohle je pecka...

Odesláno

Už jsem na ně opakovaně koukal. A, ano, potvrzuji, že je mají i v Koscomu na prodejně (myslím, ale že jen tu stříbrnou verzi). Dost možná už vím, na co odkládat peníze do obálky s nápisem "hodinky" :-)

Odesláno

Jsou nádherný! Za kilíčko fakt povedený oblekovky. :)

Jenom teda nechápu ten dekl na dýnku. Jakože tam je normálně safír a přes něj ještě dvířka, aby se člověk nemusel bát? Nebo tam neni sklo, ale jenom dvířka?

• Po letech...
Odesláno

Trošku to tu oživím. Jak se vám líbí vcelku nové Frederique Constant Classics Quartz Moonphase ?

Mě se moc líbí, krásné elegantní hodinky do společnosti. Někoho možná trochu zamrzí to, že když člověk 2 tisíce připlatí, nabízí Frederique Constant již automatické strojky i když nikoliv s měsíční fází. Já osobně s quartzem problém nemám. 🙂

https://www.helveti.cz/frederique-constant-classics-quartz-moonphase-fc-206rs3s6

• Like 1
Odesláno

Ta tloušťka je skvělá, to samé menší korunka a Frederique Constant moonphase umí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...