akai Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 59 minutami, t2 napsal: Tak po čase zase něco na cestě: Jestli to ma pokracovat hadankou tak ok, ale z tohoto nedame fakt ani tuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Takze hadanka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Další kolo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Hmm, tak teď jsem se juknul do mailu a nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Hmm, tak teď jsem se juknul do mailu a nebudou. To je škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Alatron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 před 11 hodinami, Frostie napsal: To je škoda Taky se mne uz stalo, a je to k zlosti. Zalezi zda je v tom prodejce nevine stat se muze cokoli. Chtel jsem se na nej kouknout ale mam jen... -jako by to bylo starsi ? @t2 -a uvedl ti proc ? Ja cekam jedny pekne seika, asi i nekdo znate nekdo mozna ne. Uz jsem se nekde jinde ve vlakne v textu zminil o urceni, bud to zapadlo nebo se nevi. Tak jestli chce nekdo tipnout tak jsou zde... -toto je takova ochutnavka, ocekavane budou i s krabickou a bez vad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Před hodinou, akai napsal: Taky se mne uz stalo, a je to k zlosti. Zalezi zda je v tom prodejce nevine stat se muze cokoli. Chtel jsem se na nej kouknout ale mam jen... -jako by to bylo starsi ? Platil jsem je 21.10. takže nic starýho. Jednání s prodejcem ještě není ukončeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Před půlnocí jsem zaplatil za další kousek. Tak snad to dopadne lépe než posledně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Hmm, zapuštěnej Adjust, takže asi Casio. Screw back, všechno ocel. 80. léta, nebo přelom 80. a 90. Pro mě jinak málo informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Jdeš dobrým směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Hmm vroubkovanej spodek... To jsem u Casia ještě neviděl... Tak to jsem zvědav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Gshocky trigraph? přesnou referenci bych nedal, tak moc se nevyznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 (upraveno) Oba géčkové trigraphy jsou v plastu.... Upraveno 29. listopadu 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Jsem v tom fakt absolutní novic, ale chronobundus zase řádí, tak vám tu chodím ty digitálky očumovat. Myslel jsem něco jako DGW-100, ale to asi nebudou géčka...přišly mě kovový U těch ale koukám nesedí tvar vybrání na řemen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Na pásku není číslo, tak to mě zase od Casio odvádí. To bývalo jenom hodně na začátku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Číslo tam je: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Další nápověda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 No pásek pletením by mohl být jako na Casiotronech z nejstarší řady z roku 1975, a to Casiotron 03-501, nebo R-11M z druhé řady, ale ten pásek rozhodně číslo neměl, navíc čísla pásků Casio jsou většinou B-a něco. A víčka byla všechna jiná, na přezce byl nápis CASIO vyprofilovaný ven a adjust ještě neměl zářez, ale byl úplně zapuštěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se