lub Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 poctivej kus krásně opracovanýho železa. ten "ciferník" působí úplně fantasticky. jsem na ně zvědavej, hlavně na to jak svítěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Jde o moderní hodinky - rok výroby cca 2001. Teda jestli si dobře pamatuju. Ještě juknu do archivu. Svítěj normálně červeně: Upraveno 18. března 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak takovýhle počin jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 a od Fossil už vôbec nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Noo, pěknej konvolut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 WTF???Tento nakup sa ti teda podaril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Já tam na to koukal, záleží, co z toho dáš do sbírky, je toho hodně funkčního a zachovalýho. I jen kdybys to rozprodal, tak určitě. Tak co myslíte, udělal jsem dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 No ten předposlední a poslední obrázek ukazuje, že to byl pro tebe dobrý obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vybral bych si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Do mé sbírky se řítí další "bezejmenný" exemplář: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Do mé sbírky se řítí další "bezejmenný" exemplář: s-l1600.jpgty vypadají výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Jojo, taky se mi zdá. A je to zajímavý systém. Šestimístný displej, dny v týdnu a datum na zmáčknutí. Bez alarmu. Takové ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Jojo, taky se mi zdá. A je to zajímavý systém. Šestimístný displej, dny v týdnu a datum na zmáčknutí. Bez alarmu. Takové ještě nemám.Budu se těšit na příležitostnou live prezentaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Určitě bude - teda pokud přijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 agentacke:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tak tyhle bych někdy moc rád viděl v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ked dojdu mozem ti ich pozicat, alebo aj predat:)Tiez som zvedavy co to vie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Teď mě napadlo podívat se na YouTube a jsou tam i nějaká videa. Ono to snad opravdu fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Na take to domace smirovanie staci, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tak tyhle bych někdy moc rád viděl v akci.Já jsem je měl, rozlišení tuším 240*120 pxl, ale dobré to bylo, na tu dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se