akai Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 No mam na nich napsano 56 QS - 38 ... je to ono ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 jo i ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Jo, tak to bude Junghans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) Tyto... ebay... Upraveno 16. června 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Máte rádi hádanky, tak sem taky jednu dám. Právě jsem je zaplatil, tak by se měly co nejdříve vydat na cestu ke mně Upraveno 20. června 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 siwi.. To budou ty nedávno jmenované fejky... digi Prim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Přesně tááák!!! Včera procházím eBay a byly tam. Málem jsem je přehlédl, protože byly inzerovány jako originální ruské digitální hodinky ELEKTRONIKA 5. Akorát v podrobnějším popisu bylo, že sklíčko je od Primu No... Ono to tak vlastně je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Takže velká gratulace... Těším se na fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Zatím bohužel není k čemu gratulovat. Hodinky půjdou z Ruska, tak nevím, jestli nenastanou nějaké komplikace nebo se po cestě neztratí úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Trochu optimismu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 nakupu z Ruska by som sa vobec nebal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ide to cez Ukrainu? To by som sa obaval, inak nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ale jo. V skrytu duše věřím, že se hodinek v pořádku dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Zatím bohužel není k čemu gratulovat. Hodinky půjdou z Ruska, tak nevím, jestli nenastanou nějaké komplikace nebo se po cestě neztratí úplně.A proč by měly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Protože stát se může - a děje se - ledacos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Protože stát se může - a děje se - ledacos. Ano. Podle této logiky ti nemusí přijít ani balíček po Čechách, ale opravdu bych se toho zas až tak nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Podle této logiky mi skutečně ani balíček po Čechách přijít nemusí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Siwi: aaaa ty jsem měl ve sledování a čekal, že se v prvním kole neprodají a půjdou do kola druhého levněji... na můj vkus jsou pořád zbytečně přestřelené, když jsou originály mnohdy za třetinovou cenu...navíc s dopravou a nedej bože aktivním celníkem na poště Praha 120 hrozilo, že ve finále budou za stejný peníz jako z aukra. Tak držím palce ať dojdou v pořádku, pak vyfoť... mně z RU / UA do Prahy chodí cca do 7 dní ...z Prahy do Břeclavi pak další dva až tři týdny Upraveno 20. června 2018 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak ono není divu. Konec konců, lovíme všichni ve stejných vodách Já měl u toho prodejce vyhlídnuté ještě jedny stejné originál Elektroniky ve světle šedo černé variantě, která se mi hodně líbí. Ale ty Primky je samozřejmě přebily. I mně se jejich cena zdála vysoká, a tak jsem poslal cenový návrh, který prodejce naštěstí akceptoval. Teď už tedy zbývá jenom čekat. Nicméně v tom ajfru jsem na celníky úplně zapomněl. Na eBaye nakupuji přeci jenom krátkou chvilku. Vím, že na tohle téma je tu příspěvků dost. Ale snad mi i přesto bude někdo ochoten odpovědět "na míru" tady: Jak probíhá případné vymáhání cla? Skasíruje mě o něj pošťačka nebo budu muset někam něco posílat? Bude po mě někdo chtít nějaké doklady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se