t2 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jo, skoro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak další nápověda. Bude poslední? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 No tak teď. Už jsou vidět skoro celý. Tohle je poslední nápověda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak to bude ňákej Timex nebo jinej klon Casio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Bingo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olegunar Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Bingo!Tak to je hustý, celou dobu jsem si myslel, že nás tu vodíš za nos, ale ono ne! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Bingo!Timex robil kalkulačky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Timex robil kalkulačky??? s přebrandovanými Casii ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Tak Orient od protinozcu dorazil... -v prislusnem bude vice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Krásnej kousek, Orientů tady moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Timex robil kalkulačky??? Jo jo, dělal. Já mám kalkulačkových Timex pět kousků. A každý úplně jiný. (Foto těch, co mám, ale jen ilustrační. Originál můžu vyfotit, až budu doma.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Jo jo, dělal. Já mám kalkulačkových Timex pět kousků. A každý úplně jiný. (Foto těch, co mám, ale jen ilustrační. Originál můžu vyfotit, až budu doma.)Veľmi pekná zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olegunar Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Nemohl jsem bez nich být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 no brzy asi moc ne, teď jsem teprv zaplatil na ebay, ale zato jsem se pěkně praštil přes kapsu. celých 507,- korun! tejden nebudu chodit na obědy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Nejak ti vypadla info o tom Ktere digi... No a ja objednaval opet na Buyee tentokrat Orient -se uvidi zda pujdou... a Citizny v Titanu(znate je?)... tak taky cekam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 tak ty citizeny jsou bomba - vůbec jsem netušil, že se něco tak pěknýho dělalo. co to je tak za rok? no jo, to hlavní jsem zapomněl - W-217H chci dát ještě šanci tomu modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Tusim 2007/8 , ale vi-li kdo vic at upresni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ten Citizen je bohový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 nádherajen škoda, že čím nadupanější, tím rychleji zastarají.by se mi líbily v tomhle designu "obyčejné" (hloupé) digi beze všech těch fičur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se