casiotron Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Tak takovej modul vidim snad prvně. Měl jsem pár se čtyřmístným displejem a budíkem, ale aby to mělo melodii, to koukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Jo a brzy to fakt nebude. Z dřívějších dvou až deseti dnů po Evropě je to v současnosti tři týdny až měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Tohle vypadá hodně zajímavě.Nikdy jsem hodinky s takovým modulem neměl v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Taky jsem zvedav jestli napis souhlasi a zda pro ne nebylo tenkrat i pipani melodii..., no nezbyva nez cekat. A posta dnes? nezbyva nez se stim smirit a doufat, ze to vubec dorazi. Putuje mne neco treba s Thajska pres Moskvu -ta to odbavila, mnelo by to byt uz u nas, nase posta o nicem nevi. Kdyz sem se zeptal zda je mozne, ze fyzicky to je skutecne u nas jen nemaji jeste sejmute kody a trcii/ceka na prijem tak nebyli schopni odpovedi. Pritom ruske sledovani uvadi kdy to nase posta prevzala... Ale totez staty tam mne taky neco putuje vnitrostatne i z ciziny a USPS mlci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 S dopravou je to teď tragédie. Třeba v Japonsku už nabízejí z původních asi 9 typů dopravu pouze lodˇ, která je dražší, než původní nejlevnější letadlo. A to tu loď, kvůli dlouhým termínům dodání a častým poškozením zásilek, vlastně sami nedoporučují. Jo a pak zůstalo DHL za strašný balík peněz. Věci koupené v Japonsku tam raději zatím nechávám ležet. A čínské balíčky už mi 14 dní hlásí, že jsou v CZ a kde nic tu nic. Počítám, že ještě min. 2 měsíce to lepší nebude a pak se to začne pomalu rozjíždět. Ale to je pouze můj laický odhad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Něco z řady Casio FILM WATCH, tedy FS? Placatky roztodivných ale zajímavých tvarů a koncepcí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Že by Casio FS-06 a nápis je otočený o 90°? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 12 hodinami, jendazhor napsal: Něco z řady Casio FILM WATCH, tedy FS? Placatky roztodivných ale zajímavých tvarů a koncepcí? Ano, něco z Film watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Tak pak už mě napadá jedině Casio FS-02 s kruhovým displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 TREFA! tak teď aby dorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Berou mě ty jejich animace na displeji. Onehdá jsem jedny málem koupil. Ale nakonec jsem na sebe byl přísnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Jo animace, to je ten důvod proč jsem je chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Casio B650. Už jsem po nich koukal dlouho, tak jsem je dnes objednal. Teď nezbývá než čekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Nečekám sice hodinky, ale sem se to hodí nejvíc. Mám na cestě toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Při listování to bude příjemně strávený večer Taky k těm starým prospektům, katalogům a krabičkám nejdříve čicháte? Já teda jo, je to "vůně" dávných časů... A měl bych podnět na vytvoření nového českého slova, které by vystihlo vůni/smrádeček, který se vždycky vyline ze starých digošek, když jim člověk po mnoha letech otevře dýnko. Je vždycky podobný – směs pachů starých tišťáků, kondíků, baterie, lubrikantů, těsnění a buhví čeho ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Jo jo, já taky očuchávám. Všechno a katalogy zvlášť. Casio katalogy z 80. let mají všechny, ať je mám odkudkoli, stejný charakteristický čmuch. Jestli je to papírem, barvou nebo čím... Uskladněním to být nemůže, mám je z různých míst na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Na vůni západoněmeckých katalogů si dodnes pamatuju velice dobře. A ano. Otevřené digitálky skutečně zvláštně voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Tak teď jsem klepnul: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se