Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky jsem zvedav jestli napis souhlasi a zda pro ne nebylo tenkrat i pipani melodii...,  no nezbyva nez cekat.

A posta dnes? nezbyva nez se stim smirit a doufat, ze to vubec dorazi.
Putuje mne neco treba s Thajska pres Moskvu -ta to odbavila, mnelo by to byt uz u nas, nase posta o nicem nevi. Kdyz sem se 
zeptal zda je mozne, ze fyzicky to je skutecne u nas jen nemaji jeste sejmute kody a trcii/ceka na prijem tak nebyli schopni odpovedi.
Pritom ruske sledovani uvadi kdy to nase posta prevzala... Ale totez staty tam mne taky neco putuje vnitrostatne i z ciziny a USPS mlci...

17.png

th.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S dopravou je to teď tragédie.
Třeba v Japonsku už nabízejí z původních asi 9 typů dopravu pouze lodˇ, která je dražší, než původní nejlevnější letadlo. A to tu loď, kvůli dlouhým termínům dodání a častým poškozením zásilek, vlastně sami nedoporučují. Jo a pak zůstalo DHL za strašný balík peněz.
Věci koupené v Japonsku tam raději zatím nechávám ležet.

A čínské balíčky už mi 14 dní hlásí, že jsou v CZ a kde nic tu nic.

Počítám, že ještě min. 2 měsíce to lepší nebude a pak se to začne pomalu rozjíždět. Ale to je pouze můj laický odhad.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Při listování to bude příjemně strávený večer ;)

Taky k těm starým prospektům, katalogům a krabičkám nejdříve čicháte? Já teda jo, je to "vůně" dávných časů...
A měl bych podnět na vytvoření nového českého slova, které by vystihlo vůni/smrádeček, který se vždycky vyline ze starých digošek, když jim člověk po mnoha letech otevře dýnko. Je vždycky podobný – směs pachů starých tišťáků, kondíků, baterie, lubrikantů, těsnění a buhví čeho ještě.

Odkaz ke komentáři

Jo jo, já taky očuchávám. Všechno a katalogy zvlášť. Casio katalogy z 80. let mají všechny, ať je mám odkudkoli, stejný charakteristický čmuch. Jestli je to papírem, barvou nebo čím... Uskladněním to být nemůže, mám je z různých míst na světě.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...