Biges Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Ahoj! Libor Hovorka, člověk, kterého asi znalcům nemusím představovat, chystá v brzké době tyto přednášky: 1. "Vývoj samonátahu v hodinkách od 20. let minulého století po současnost" se bude konat 19. 9. od 11:15 hodin na Veletrhu hodinek SEW BRNO 2015. 2. Druhá série přednášek s názvem "Známé i skryté kapitoly historie hodinek PRIM" se bude konat v rámci doprovodného programu výstavy HODINY A KLENOTY PRAHA 2015 a to v následujících termínech: 24. 9. od 13:00, 25. 9. od 11:30 a 26. 9. od 11:30. Chtěl jsem se zeptat, jestli se někdo na ně chystáte a byli byste ochotní jeho přednášku nahrát na video a uploadnout na internet. Já bohužel ani na jednu zřejmě nestihnu Upraveno 16. září 2015 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Accutron je s tím OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Dovolím si využít nově otevřeného vlákna a pozvat všechny zájemce o daná témata na své přednášky. V Brně to bude doplněno o ukázku 12 historických hodinek s automatickým nátahem z mé sbírky, které v současné době již těžko někde uvidíte. V Praze budu mít svůj vlastní stánek, kde budou k vidění mimo jiné Prim Automat 2A, automaty s rezervou chodu, nebo ladičkové hodinky Elton. Upraveno 16. září 2015 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Uvidíme, jak na tom budu s časem, na tu pražskou bych se rád podíval, ale nahrávat nemám na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Popřemýšlím, tchán má kameru, docela umí- třeba bych ho ukecal...mám to zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 taky nevim jak na tom budu s casem ale v pruipade, ze bys cas mel tak rad zapujcim techniku (canon 6d, umi to docela dobre i video) Uvidíme, jak na tom budu s časem, na tu pražskou bych se rád podíval, ale nahrávat nemám na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Popřemýšlím, tchán má kameru, docela umí- třeba bych ho ukecal...mám to zkusit? Zkus to! Nebo vem rovnou tchána s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Zkus to! Nebo vem rovnou tchána s sebou Přesně tak jsem to myslel, já bych to netočil, jsem neschopnej. Ale tchán umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Jsem pro,určitě bych to uvítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Který z pražských termínů bude vyhovovat nejlíp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Který z pražských termínů bude vyhovovat nejlíp?To nevím jak myslíš, zkus případně napsat soukromou zprávu přímo Accutronovi a domluvit se s ním. A dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Kolegové navrhuji místo natáčení mé přednášky na ni přijít osobně a nic nenatáčet. Né, že by mi to vadilo, ale příjde mi to jako zbytečná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Jak myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Kolegové navrhuji místo natáčení mé přednášky na ni přijít osobně a nic nenatáčet. Né, že by mi to vadilo, ale příjde mi to jako zbytečná práce. Škoda, že se to nenatáčelo všechno, taková výstava by neměla zapadnout a ty videa by byly fajn reklama na příště. Ne každý může dorazit na oba dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Souhlasím, nad těmi videi by se mohlo krásně debatovat. Škoda, aby zapadly a vidělo je jen těch 15-20 lidí, kteří tam byli. I já bych si opakovaně rád pustil některé přednášky, na kterých jsem byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Dokonce bych byl ochoten za to DVD s přednáškami připlatit, aby mi dorazily později poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Jo, to já také... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Není to sice přednáška a ani video, ale myslím, že se to hodí nejvíc sem: Český rozhlas Dvojkačt. 21.01.201611:04 Host do domuDopolední blok pořadů, v němž budeme hostiteli, ale také hosty mnoha zajímavých lidí. Host: Libor Hovorka, hodinář a sběratel hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se