Přejít na obsah

Přednášky Libora Hovorky - video?

Doporučené příspěvky

Ahoj!

Libor Hovorka, člověk, kterého asi znalcům nemusím představovat, chystá v brzké době tyto přednášky:

1. "Vývoj samonátahu v hodinkách od 20. let minulého století po současnost" se bude konat 19. 9. od 11:15 hodin na Veletrhu hodinek SEW BRNO 2015.

2. Druhá série přednášek s názvem "Známé i skryté kapitoly historie hodinek PRIM" se bude konat v rámci doprovodného programu výstavy HODINY A KLENOTY PRAHA 2015 a to v následujících termínech: 24. 9. od 13:00, 25. 9. od 11:30 a 26. 9. od 11:30.

Chtěl jsem se zeptat, jestli se někdo na ně chystáte a byli byste ochotní jeho přednášku nahrát na video a uploadnout na internet. Já bohužel ani na jednu zřejmě nestihnu :(

Upraveno uživatelem Biges
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si využít nově otevřeného vlákna a pozvat všechny zájemce o daná témata na své  přednášky. 

V Brně to bude doplněno o ukázku 12 historických hodinek s automatickým nátahem z mé sbírky, které v současné době již těžko někde uvidíte.

V Praze budu mít svůj vlastní stánek, kde budou k vidění mimo jiné Prim Automat 2A, automaty s rezervou chodu, nebo ladičkové hodinky Elton.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Kolegové navrhuji místo natáčení mé přednášky na ni přijít osobně a nic nenatáčet. Né, že by mi to vadilo, ale příjde mi to jako zbytečná práce.

Škoda, že se to nenatáčelo všechno, taková výstava by neměla zapadnout a ty videa by byly fajn reklama na příště. Ne každý může dorazit na oba dny.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Není to sice přednáška a ani video, ale myslím, že se to hodí nejvíc sem:

Český rozhlas Dvojka

čt. 21.01.2016

11:04

Host do domu

Dopolední blok pořadů, v němž budeme hostiteli, ale také hosty mnoha zajímavých lidí. Host: Libor Hovorka, hodinář a sběratel hodinek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...