Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už několikátý obchod - jako vždy pohodový Ota, příjemný pokec, no a samozřejmě parádní kvalitní řemeny na míru :clap:

Oto, díky, opět mi bylo potěšením :cheers:

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechal jsem si od Oty šít řemen a maximální spokojenost. Jak ohledně komunikace, tak práce a zpracování..

Ale to tu myslím každý ví.. :)

• po 5 týdnech...
Návštěvník Matiniela
Odesláno

Kupoval jsem pásek a doporučuji špičková kvalita a rychlá domluva.

Odesláno

Všechno proběhlo dle představ a přání zákazníka, výborná práce. Takže doporučuji, děkuji a budu se těšit u další objednávky.

Odesláno

Člověk vždycky rád potká v Praze někoho tam od nás...a když má pro něj ještě super řemen, tak je to luxus...ještě jednou díky pane!

+1 :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

připojuji se ke všem kladným hodnocením, v mém případě vystěžejkovač. Budu muset vyzkoušet i nějaký ten řemen...

Díky Oto.

Pavel

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Musím se všem co jsem odpověděl pozdě nebo vůbec na různý dotazy . Měl jsem teď trochu náročnější měsíc takže se snažím dát vše do pořádku a od příštího týdne už snad zase budu fungovat normálně a budu dohánět všechny resty.

Díky za pochopení  Ota

• po 2 týdnech...
Odesláno

ota psal, že nestíhá, ale když slíbil, tak to byl fofr, velice rychlá akce: opasek na mě + řemen na NOMOS Orion už na mě čekají doma

(manželka už rozbalila a pochválila :guitar: )

oto zde doporučení opravdu nepotřebuje

těším se na další zakázku kterou vymyslím

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Pred nedavnom som kupil tento vintage remen a musim povedat ze vyzera velmi dobre. Na fotke je trochu tmavsi ako je v skutocnost, fotil som to v kancelarii. Nakup prebohol perfektne a posta ho rychlo dorucila. Velke vdaka a vrelo odporucam.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...