Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Už několikátý obchod - jako vždy pohodový Ota, příjemný pokec, no a samozřejmě parádní kvalitní řemeny na míru Oto, díky, opět mi bylo potěšením
Martyp Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Nechal jsem si od Oty šít řemen a maximální spokojenost. Jak ohledně komunikace, tak práce a zpracování..Ale to tu myslím každý ví..
sibirnaya Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 od Oty mam uz nekolikero remenu, ted sme protocili ze par hodinek, a vse k absolutni spokojenosti. za me 1A
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Kupoval jsem pásek a doporučuji špičková kvalita a rychlá domluva.
Wanderer Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Všechno proběhlo dle představ a přání zákazníka, výborná práce. Takže doporučuji, děkuji a budu se těšit u další objednávky.
Ondoni Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Člověk vždycky rád potká v Praze někoho tam od nás...a když má pro něj ještě super řemen, tak je to luxus...ještě jednou díky pane! +1
Bullet Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Od Oty jsem parkrat jiz kupoval, vzdy v naprostem poradku, tohoto cloveka mohu v klidu doporucit! :-)
Bullet Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Aktualni "nakup" probehl take v pohodovem a pratelskem duchu, takze opet mohu jen DOPORUCIT :-)
pavzez Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Ahoj,připojuji se ke všem kladným hodnocením, v mém případě vystěžejkovač. Budu muset vyzkoušet i nějaký ten řemen...Díky Oto.Pavel
furo Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 môj prvý nákup ale určite nie posledný, super komunikácia, remeň presne podľa požiadaviek, rýchle odoslanie
nividic Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Naprosto skvělá komunikace, ochota a vstřícnost, díky Oto!
quest987 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Jako vždy skvělá práce, rychlá výroba .Jak již zde bylo mnohokrát psáno bezproblémový prodejce/mistr řemenů. Doporučuji.
M-72 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Super řemen! Velice rychlé dodání. Výborná a rychlá komunikace, není co více dodat..... :-)
zrno Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Musím se všem co jsem odpověděl pozdě nebo vůbec na různý dotazy . Měl jsem teď trochu náročnější měsíc takže se snažím dát vše do pořádku a od příštího týdne už snad zase budu fungovat normálně a budu dohánět všechny resty. Díky za pochopení Ota
Arthur N. Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 ota psal, že nestíhá, ale když slíbil, tak to byl fofr, velice rychlá akce: opasek na mě + řemen na NOMOS Orion už na mě čekají doma(manželka už rozbalila a pochválila )oto zde doporučení opravdu nepotřebuje těším se na další zakázku kterou vymyslím
Wanderer Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Nákup proběhl dle dohody, díky a doporučuju.
zekon7302 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Nebyl to řemen ani boty , ale obchod na jedničku, děkuji a doporučuji.
Eaglein Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Pred nedavnom som kupil tento vintage remen a musim povedat ze vyzera velmi dobre. Na fotke je trochu tmavsi ako je v skutocnost, fotil som to v kancelarii. Nakup prebohol perfektne a posta ho rychlo dorucila. Velke vdaka a vrelo odporucam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se