Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás kolegové,

jelikož se můj dosavadní stroj stává méně a méně spolehlivým, začínám se koukat po jiném.

Proto se ptám i zde na hodinářském foru, jestli náhodou někdo neprodáváte auto. ???

Mělo by být zánovní, nebo alespoň mimořádně zachovalé po prvním majiteli.

Děkuji

Odesláno

Ahoj,

nevím co ti tu kdo nabídne, ale já mám dobrou zkušenost s touto stránkou:http://www.tipcars.com/

Vybral jsem si tam pro sebe Renault Clio a táta Renault Scenic.

A musím zaklepat (ťuk, ťuk), vybrali jsme dobře a autíčka slouží :)

Odesláno
Zdravím vás kolegové,

jelikož se můj dosavadní stroj stává méně a méně spolehlivým, začínám se koukat po jiném.

Proto se ptám i zde na hodinářském foru, jestli náhodou někdo neprodáváte auto. ???

Děkuji

Zkus to více specifikovat, auta se tu neprodávají, ale může ti kdokoli pomoci s výběrem.

Jaký typ auta? Motorizace? Preferovaná značka? Finanční limit?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Zkus to více specifikovat, auta se tu neprodávají, ale může ti kdokoli pomoci s výběrem.

Jaký typ auta? Motorizace? Preferovaná značka? Finanční limit?

tak toto skor vypada na recesiu, nie?

ze kupim auto....

Odesláno

Ne vážně to není recese :)

Specifikace je těžká věc, jde mi hlavně o tu spolehlivost. Motor bych volil benzín do 1.6 . Najeto do 50 tis km.

A ten NOS stav docela sedí.

Velikost cca od Fabie po Focus, nejlépe 5 dveří , ne sedan.

Je to vážně těžký.

Novou Fabku můžu mít za 250 a Focuse za 380 tis. takže na ceně nezáleží pokud bude zajímavá.

Tipcars jsou pěkný stránky, s fotkama, ale inzerují tam bazary, kterým moc nedůvěřuju.

Bral bych klidně i starší zachovalý kousek, takže jestli máte babičku, dědečka, který si již netroufá se svým miláčkem do provozu a jen ho každý týden pulíruje, tak sem s tím :)

Jak to po sobě čtu, tak asi budu muset koupit nový. uf

Domeček v Praze na Ořechovce by nebyl? :)

Odesláno

Ahoj,

nechci si tady přihřívat polívčičku, ale koukni po zánovním autu u autorizovaného dealera (protihodnoty,vozy po dobrých klientech). A když by jsi koukal i po těch Fábkách tak tam můžu sloužit já. Mám tady pár kousků ve slušné výbavě. Klima, 2 bagy, centrál + DO...

Koukni na www.auto-plus.cz/ivacar

Jestli Tě to zaujalo tak kliďo cinkni. Můj telefon najdeš na těch stránkách. Udělám co budu moci.

mrakodrap

Návštěvník tolja
Odesláno
Zdravím vás kolegové,

Děkuji

Automat, manuál anebo nedejdobrýbože quartz? :P

Odesláno (upraveno)

škoda, žes nedal vědět tak před měsícem. Prodal jsem svůj garážovaný, rozmazlený a opečovávaný Hyundai Getz 1,3 (velikost tedy jako Fabie) starý 4,5roku s najetými 41.100 km :-) Bylo to vč. zimních komplet kol a tak....

...kdož ví, jaký otrapa s ním bude jezdit :D....

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno

2 X-Bob:

To já ještě nevěděl, že moje milovaná Primera bude stávkovat. Ješte jsem se objednal do servisu, ale už se to vzhledem k zůstatkové ceně přestává vyplácet.

Na co mi je auto, kterým ráno neodjedu.

Však ono se něco najde

Ale dík

Odesláno (upraveno)

Už 2x jsem kupovat škodovku tady a mohu doporučit, vždy to byly vozy které byly vystaveny v prodejně a sleva byla více než zajímavá

http://www.vyzkouseno.cz/

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

jestli bys šel do Peugeota, tak rok stará auta najeto do 25000Km s 45% slevou z původní ceny jsou tady:http://www.bonusauto.cz/cz/katalog/

ale bylo by dobré v případě zájmu (kohokoliv) aby jsme se domluvily, kamarád je šéfem dovozu a prodeje,

jde o zabavené leasingy ve Francii s plnou zárukou od Peugeota. Jsou přímí dovozci!

Odesláno (upraveno)

Děkuji všem za podnětné přízpěvky.

Mé autíko mezitím dojelo úplně, takže nechtěně parkuji v Praze na Žižkově.

Není to dobré, ale na druhou stranu se projevila závada, která se půl roku zkrývala v útrobách a nikdo mi nechtěl pomoct.

V servisu říkali, že autu nic není. Jen se mi tu a tam vybila baterie. Tudíž mi říkali že to může být všechno jako zkrat někde v drátech, imobilizér alternátor atd.

Teď to vypadá na ten altík. Jsem objednanej do servisu, protože to v tomto stavu nevykoupí ani autobazar AAA, který jinak koupí každej šrot.

Takže to stejně musím nechat opravit. Když se to povede, tak si vložených peněz budu chtít ještě trochu užít a tak bych si auto nechal minimálně přes zimu.

Kdybyste někdo mezitím o něčem výhodným slyšeli, tak se klidně ozvěte.

Dostal jsem velice dobré nabídky třeba na novou fabii, jenže mě se ta potvora moc nelíbí.

Díky, mějte se.

Upraveno uživatelem Jerryl
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Zdravím vás kolegové,

Děkuji

Tady najdes auticek kolik potrebujes http://www.wowcars.cz.

Jinak ja mam zatim dobry zkusenosti s Fordama. Tak muzes zkusit i to .)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...