Toblin Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 To jsou moc pekny pilotky. Pozadej clena Marcus
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Tak už mám jen tři adepty. Teď se rozhodnout. Malinko víc se stále přirivnávám k automatům oproti ručním nátahu. Teď mi poraďte. Stowa vycházeji na cca 24000 a čekací dob dva týdny
USER47 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Tak jedinej větší rozdíl bude v tom, že 45mm Archimede budou asi působit o dost větším dojmem než 40mm Stowy. 45mm už je dost brutální velikost i na větších zápěstích imho. Rozdíl manuální nátah nebo automat bych až tak neřešil, ono si zvykneš asi na cokoli. Stowa má oproti archimede jednu drobnou výhodu (či pro někoho nevýhodu) ve jméně, pokud ti na těchhle věcech záleží. Společně s IWC, Lange & Söhne, Wempe a Laco patří Stowa ke skupině výrobců, který dělali originální b-uhren pro wehrmacht, z jejichž vzoru vycházej tyhle moderní modely. Upraveno 25. září 2015 uživatelem USER47
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jo akorát se bojím jak se servisem se stowama. četl jsem tady , že by to měl zvládnout každej šikovnější hodinář. Z tou velikostí max do 45mm větší už fakt nechci.
USER47 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Je v tom normální ETA 2824-2 jako skoro ve všech automatech swiss/german produkce mezi deseti a sto tisíci. Pro normálního hodináře by to neměl bejt žádnej velkej oříšek. V těch automatickejch Archimede je to samý, akorát míň načančaná a vyladěná verze. Ono celkově Archimede se moc nesnažej s nějakým dekorováním apod, což je u hodinek s průhledem trochu škoda. Steinhart je schopnej na ty strojky aspoň plácnout signovanej rotor, když už nic jinýho. Upraveno 25. září 2015 uživatelem USER47
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 u těch prvních modelů se mi i více líbí ty modré ručičky
USER47 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jinak když už jsi navyšoval ten rozpočet, co nějaký Steinhart premium? Tam je na ten načančanej Unitas radost pohledět a můžeš si vybrat i barvu strojku. Navíc sendvič cifr apod.http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-nav-b-uhr-44-st1-premium
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 mě ty steiny premium už připadají takový víc elegantní
USER47 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 To dělá asi ten černej řemen bez cvoků, jinak je to stylově prakticky to samý...
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 To je možný, ty Steiny mají stejně pěknej design
habadej Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Ty sendvičový Štejny co postnul USER jsou parádní. Takovej kompromis mezi klasikou a modernou. Šel bych do nich.
323GT Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) mě ty steiny premium už připadají takový víc elegantní To dělá asi ten černej řemen bez cvoků, jinak je to stylově prakticky to samý... Ono se to nezdá, ale asi nejvíc to dělá ta leštěná luneta.Já minulý týden v Chronoshopu porovnával různé verze a vzhledově to vyhrála premium se zlatými ručkami, jak jsem již psal. S tou leštěnou lunetou jdou ručky pěkně dohromady. Navíc ten perfektně zpracovaný ciferník... Ano, už to tak úplně není ten "klasický" vzhled, ale o ten mi v tomto případě nešlo. Upraveno 25. září 2015 uživatelem 323GT
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Tak se nejvíce teď přikláním k Stova.Rozhoduji se teď mezi s logem či bez.Ještě si chci ověřit nějakou fotečkou jak vypadají na cca 19cm ruce. Měl jsem možnost si vyzkoušet steiny c chronu a 47 mm a musím říct, že jsou fakt obrovské. Na mě už moc. Na běžné nošení nepoužitelné
misoo Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Ruku mam 18,5 a bratrancove stowy 40mm... Na pilotky su male, ale ak ich budes brat ako bezne hodinky, tak uplne v pohode. Nezabudni nechat vygravitovat na bok puzdra cislo, bez neho to neni ono. Inac urcite by som volil bez loga. Upraveno 25. září 2015 uživatelem misoo
Hron21 Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jestli na fotce je tvoje ruka , tak ti padnou jako prdel na hrnec. Ja nevim to loo mi tam neco dodava. Nevim proc, ale kdyz to logo tam neni, tak je to takovy prazdny
AndyAaron Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Urcite vem bez loga. Je to vic dle originalu. Pokud vezmes s logem, tak si myslim, ze tak do mesice toho budes litovat... Pokud se ti zda cifr prazdnej, tak co B-Muster? Sent from my iPhone using Tapatalk
Hron21 Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2015 B muster to uz je pro me zase neco jinyho. Kdyz si furt porovnavam s logem a bez, tak se asi zacnu za chvilku spise koukat na ty bez.
kaliw124 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 A co nějaké Alpiny? Přes léto byla v US parádní cena i po započtení dph. Někde to tady bylo na foru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se