Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera mi syn nainstaloval Hattlefield Hardline - máte s tím nějaké zkušenosti /PC/?

Já to hrál na Xbox One. Střílečka, stejný engine a logika jako v Battlefield 4 (či předchozích), slušná storylajna, hezká grafika.

Neduhy: Hodně animovaných sekvencí, přímý děj (nelze odbočit či udělat chybu), a po chvíli to začne bejt jen tupá repetice téhož. A je to celkem krátký (dohrál jsem za týden či tak nějak, přičemž jsem hrál jen po večerech 1-2 hodiny).

Odesláno

Já vyměnil podle mě do tý doby nejlepší hru (Zaklínač 3) za překvapivě srovnatelně parádní Dying Light. Super!

A těším se na Metal Gear Solid 5, kterej vyjde za tejden. Recenze má neuvěřitelný.. Ale koupím to až po dojetí Lightu.. až vyvraždím všechny zombíky!

Odesláno

Já vyměnil podle mě do tý doby nejlepší hru (Zaklínač 3) za překvapivě srovnatelně parádní Dying Light. Super!

A těším se na Metal Gear Solid 5, kterej vyjde za tejden. Recenze má neuvěřitelný.. Ale koupím to až po dojetí Lightu.. až vyvraždím všechny zombíky!

MGS5 bude slušná jízda, taky jsem na to zvědavej!
Odesláno

Momentalne GTA V , Zaklinac 3,Project Cars ( inac už všetko čo bolo na PS4)

Ale čakám :

Just Cause 3

Mad Max

a dúfam v Gran Turismo

A budú pokojne vianoce 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hele ja sem asi fakt divnej, ale ten Zaklinac 3 neni zase nic jinyho nez Skyrim po stopadesate.... Jediný  cim se to lisi, je propracovana hlavni dejova linie, ale jinak je to genericky a repetetivni az beda, kdyz si vzpomenu na uzasnou jednicku, tak me to fakt s.e...r.e. Proste zajimavej obsah totalne rozmelnenej tim, ze se rozloha zdesetinasobila, herni mechanismi zjednoduseny az na dren, a jalova hratelnost, chjo.

Dead Space 3 me strasne bavil v 1/3 odehravajici se ve vesmiru, pak uz to bylo bohuzel o nicem....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Hele ja sem asi fakt divnej, ale ten Zaklinac 3 neni zase nic jinyho nez Skyrim po stopadesate.... Jediný  cim se to lisi, je propracovana hlavni dejova linie, ale jinak je to genericky a repetetivni az beda, kdyz si vzpomenu na uzasnou jednicku, tak me to fakt s.e...r.e. Proste zajimavej obsah totalne rozmelnenej tim, ze se rozloha zdesetinasobila, herni mechanismi zjednoduseny az na dren, a jalova hratelnost, chjo.

Dead Space 3 me strasne bavil v 1/3 odehravajici se ve vesmiru, pak uz to bylo bohuzel o nicem....

hm, a ja som si myslel, ze to len mne jeblo a uz mi bolo divne, ze kazdy to tak chvalil

DS3 som este nemal

takze klasicke napetie?!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

velmi chvalia novy Metal Gear Solid

skusime a uvidime

Odesláno

on ten dead space 3 neni uplne lekaci hra z vesmiru, jak by se mozna zdalo, ale urcite se tam najdou momenty, kdy se clovek lekne a sakra rychle rychle mu ubyva zdravi, oni ty potvory se zacnou ritit ze vsech stran a pokud ma clovek doma tmu a sluchatka na usich, tak to ma urcite atmosferu (ale zas ne ze by si clovek musel po nejakym utoku hned menit trenky :) Unreal engine vypada dobre, ve full hd je to celkem parada a v coopu je to zatim zabava, komu je sci fi a vesmir blizkej, tak to oceni, za me tak 7/10.

metal gear vypada famozne, recenze se shoduji v tech nejvyssich hodnocenich, takze urcite povinnost nejen pro fanousky serie (coz je nejsem, pac naposledy jsem kdysi pradavno hral neco z tohohle universa na ps1 :), ale rozhodne si to najde svoje misto na disku :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak to mas pravdu - ja som to kedysi hral na PS2 a bolo to nieco nove, vymakane postavy a zaujimava grafika

uz sa celkom aj ja tesim!

Odesláno

ja mam ver. pro PC a Konami to jako standardni krabicovku s DVD vubec neprodava, je tam jen DVD s instalackou Steamu .. :)

nejde to na PSN koupit jen jako dig. distribuci ?

Playcentrum.cz  - se tvari ze PS4 ver. maji skladem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...